Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 yıl arayla 2. defa Kovid -19'a yakalandım. Bu hastalığın asıl kaynağı ne olabilir?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
619
Reaksiyonlar
307
1 yıl arayla 2.defa COVİD-19 'a yakalandım. Bu hastalığın asıl kaynağı ne olabilir(9 gündür karantinadayım ben)

BU KÜRESEL BİR SALGIN.

Geçmiş olsun hafif gecer insallah. önceki ve sonraki arasında fark varmi nasıl geçiriyorsunuz hastalığı.

Geçen sene ateşim olmuştu ve 3 gün hastanede yatarak ve serum yiyerek atlatmıştım.
Bu sene ise ateşim olmadı. İlk zamanlarda yatakta ayağım buz gibiydi ve boğazımda öksürük oluyordu. 10 gün karantinaya girdim.

ayDÜNYAvazo
Antikor nedir?
Vücuda giren bakteri, virüs gibi yabancı moleküller ve antijenlere karşı bağışıklık sistemi tarafından zararlı olanlarının etkilerinden korumak üzere üretilen proteinlerdir.

Antikor testi nedir?
Her bakteri ve virüs için vücutta özel üretilen antikorların tespiti ile hastalığın geçirilmekte olduğu ya da geçirildiğini tespit etmek üzere yapılan testtir.

Özel hastaneler para ile yapıyor. Bağışıklık sistemin virüsle mücadele edecek kadar antikor üretirse bağışıklık kazanırsın ve tekrar covid-19 yakalanmazsin. Aşı olan biri daha hafif atlatıyor ama antikor oluşmazsa aşı olan kişi tekrar yakalanıyor. Yani bağışıklık sistemin güçlü olacak ve antikor üretecek.

Oscar

Hımm Tamam bu testi yaptırırsam bana veya başkasına bir faydası olacakmı YADA ne faydası olacak.

Sana faydasi olmaz kardesim,sadece vucudunda covidle savasacak bir silah oldugunu bilirsin,sen nasil bu kadar sik hasta oldun,kendini koru,maske temizlik sart,kendine dikkat et biraz.

Üst Alt