Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10-16 mayıs engelliler haftasında 10 engelli çiftin evlendirilmesi

Konular
12
Reaksiyonlar
1
Biz engelli dostların yuva kurma hayallerinin gerçekleşmesin de yardımcı olmak için 10-16 mayıs "engelliler haftası"" etkinliklerin de 10 engelli çiftimizi Ankara ilimiz de nikah,düğün,yemek her türlü işlevler tarafızıza ait olmak üzere,sponsorlarımızın verecekleri ev eşyası hediyeleri de bu evlenecek çiftlere verilecektir.

bu işlevler için vereceğim telefonlar ile siz dostlara yardımcı olmak istiyorum..

tlf; o532 4025909 & o542 4373737

bütün dostlara sayğılar sunarım...

yakma bizi nurullah abi:))) şaka bi yana evlenecek olanları Rabbim mesut bahtiyar eylesin....

:) abim benim teşekkür ederim daha aday adayı bile yok:)) problem orda...

Sizi evlenmeye davet ediyoruz!!!

Evlilik yaşına gelmiş gençlere evlenmeleri çağrısında bulunuyoruz..

"Önünüze çıkarılmış uyduruk kuralları tepeleyin ve evlilik için okulun, askerliğin bitmesini, iş kurmayı beklemeyin. Unutmayın ki garanticiler, risk alamayanlar kesinlikle baştan kaybetmişlerdir..
engelli bireylerin de aile içindeki olumsuz ve çevreci bakış açılarının yanlış yorumlanması sonucu hayata tek başına tutunmaları da belli açılardan yanlızlıklara itilmeleri de bazı yönlerden toplum da engellilere verilen esareti göz önün de bulunularak bu dünyevi hakkın onlarada verilmesi bir müslüman toplum bireylerinin ortak görevidir..
engellilerde ki bu nadide birlikteliğin oluşumu için uzman birimlerin de onayı ile olur vermek bir toplum bilinçlenmesidir....
HAK'KIN emri olan bu dünyevi birlikteliğe bu çağın şıp sevdiliği için değil,kalıcı ve yeni bir neslin mimarı olmak isteyen taliplilerin birlikteliği de gelin birlikte el ele birşeyler gönül vererek imza atalım....
bu nacizene fikir benim dir...

217581_1824228798503_1023735978_2072660_5361841_n.jpg

ALLAH C.C HU NUN EMRİ PEYGAMBER EFENDİMİZ S.A.V KAVLİ İLE EVLENMEYE DAVET EDİYORUZ

hımmm iyi bi olaya benziyo dahil olsammıki :cool:

valla çok güzel düşünmüşsünüz...Aklınızla çok yaşayın emi :)

sırdaş abla sen evlende bizim önümüz açılsın:)

Nurullah abi hayırlı bir etkinlik düzenleyenlere başarılar kolay gelsin evleneceklerede mutluluklar dilerim...

sevmekle başlayan alevlerlerle büyüyen bu dünyevi birlikteliğe yardımcı olmak olpun insanların asıl görevidir...

Haydi bütün bekarlar bir an önce evlenmeye... Bekarlığın sonu yok, ne bekliyoruz..! Allah evleneceklere ve ev yapanlara yardımcı olur..Herkese hayırlı kısmetler çıkar inşallah...

Einstein ın dediği gibi "Bir Önyargıyı yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur. "

-Hayatta Mecnun olmak lazım diyor sayın abim :)
-Herkese güzel hayatlar ...

Evlenecek çiftlere 3 cocuklu mutluluklar...

Nurullah baba bizi diskoya götür :) Allah muvaffak eylesin inşallah...

bende isterem :Dama sevdigim var ama kabul etmiyor zalim :mad:

neyi kabul etmiyor:) evlenmeyı mı yoksa bu şekılde evlenmeyımi

ROJDA EVLENME TEKLİFİ YAPMADIM:D BENİ KABUL ETMİYOR UGRAŞIYORUZ İŞTE :mad:

uğraşı varsa sevgi de vardır..sevgi herşeyin ilacıdır...ilaçın temel maddesi de bizzat kendi şahsımızdır...şahsen yapılan veya yapılamayan davetlere birlikte ivedilikle acil yardımlaşma yapmaya varım..

valla bnde daha aday yok evlnenler mutluluklaar dilerim

bu fikir için tebrik etmek isterim. hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım etmez; farklı projeler mutlak surette gelişime yardımcı olacaktır.

Üst Alt