Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 aralık günü Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde davet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
12
Reaksiyonlar
1
Tüm engelli dostlarımızı;
ankara keçiören ilçesi, halilibrahim sofrası 2 tesislerin de 1000 kişilik davetlinin katılacağı,
dünya engelliler günü etkinlikleri çerçevesin de,
02.12.2010 günü yapılacak olan yemek ve müzikli eğlencemizde ,aramızda görmekten onur duyarız.
(yemeğimize sayın bakanlarımızda katılacaklardır.)

03.12.2010 günü de;ge...rekli görüşmeler sonucu aksilik olmaz ise, sayın başbakanımız,anıtkabir ziyareti,keçiören sos.hiz.müd. Ve süpriz gelişmeler sunarak,
tüm engelli dostlarla 2 gün dolu dolu yaşamak düşüncesindeyiz.
Işlevler netlik kazandıkca sizlere duyuru yapılacaktır.

2 günlük etkinlikte,şehir dışından katılacaklar, aşti den alınıp,aştiye burakılacaktır.
Katılımcılar 2 günlük etkinlikte hiç bir bedel ödemeyeceklerdir...

Nurullah abi her hangi bir sorun çıkmazsa bende bu etkinlikte sizlerle olmak istiyorum. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkürler.

ankaralıyım ama ankarada olan hiçbir etkinliğe katılamıyorum şansa o gün hep balıkesirde oluyorum bu üniversite çok engel oluyo ogünde tam vizeler günü ne şans ama:(

ben katılmak istiyorum bu etkinliğe detayları nasıl olacak ve ben akülü sandalyedeyim bizim alınma durumumuz nasıl olacak?

pari85 :)
Nurullah baba senın onderlıgınde yapılacak her tur etkınlıge canımla kanımla katılırım sımdıden basarılar

hazır bakanlar da varken sorunumu anlatam :)) olarmı nurullah abey:)

nıye 3 aralık degıl ben 2 aralıkta gelemem kı okul ızın vermez devamsızlık cok oldu neyse katılanlara ıyı eglenceler

ETKİNLİKLERDE BİR ARAYA GELMEK BENİM İÇİN MUTLULUĞUN DORUK NOKTASIDIR...
ben bireysel bir düzenleme yapmadığım ve şu site, bu site adını anmadan çoğulçul bir birlikteliği, bir ARAYA GETİRMEK VE TÜM ENGELLİLERİ bir biri ile kaynaştırma yolunu seçme gibi bir versiyon üslenmekten de çok haz almaktayım..

biz buradaomirilikfelçlileri,kashastaları,skolyoz,görme,işitme,diyaliz,konuşma,zihinsel,FA,lösemi ve organ nakli bekleyen hastalar gibi tüm engelli bireyleri bir çatı altında etkinliğe dahil etmek için kişisel değil,bütünsel çalışma sonucu bu oluşum ortaya çıkmıştır.
ben buarada elçi olarak duyuruda bulunmaktayım...

ben,Edip BALKAN ve ismini sonradan duyuracağımız gönül dostlarıyla bu etkinlikler ortaya çıkmaktadır...
zaten bu sitemizde böyle kapsamlı bir buluşma etkinliğini ""BULUŞMA"" bölümünde yayınlayamamaktayız.anca duyurular bölümü ile yetinmekteyiz..biz millet olarak ""DUYURU "" gibi bölümleri okumaktan imtina duyarız..o sebebden dolayıda,büyük bir topluluk bundan bihaber olmaktadır...
reklam bölümünde duyura bilme gibi bir maddi gücüm olsa orada duyuruda bulunmaktan çok haz alırım..
neden mi derseniz; ben kişisel reklam peşinde değilim...buarada toplumumuzun gerçeği olan engelli dostlarımızı""BEDELSİZ"" olarak etkinliğe katılımlarını sağlamak ,onları sosyal ve reel ortamanda buluşturarak ..BENDE VARIM ...vurgusunu önce kendine sonra bu topluma lanse etmenin yollarında çaba göstermek gibi bir versiyona hizmet etmek ve çoğunluğa duyurmayı kendi adıma görev edinmem yanlış alğılanıyorsa o kişinin anlama kabiliyetidir...

ben burada siyasi veya kişisel bir çıkar uğruna çaba harçamıyorum..eğer ki; gerçek te benim kişisel maddi kaybımın olmasına karşılık.....onu göz ardı ederek zevkle ,çoşkuyla bu görevleri yapmaktan da çoook büyük haz almaktayım...
sonradan 38 yaşında engelli olduğum için bu yaşıma kadar tüm dünya nimetlerinden faydalanmışım...benim içim de şnuda yapsaydım..kalmadı..benim yaşadıklarımı yaşayamayan dostlarım için bu işleri zevkle ,çoşkuyla yapmak,görev almak benim yaşam felsefem oldu...
yapılan etkinliklere protokolden kimin katılacağı beni hiç bağlamaz...gelene kapımız açık...biz orada onlarla eğlenip çoşacak değiliz..protokol belli bir zaman sonra aramızdan ayrılır...yine biz bize kendi dünyamızda kalırız...bunları lütfen dillendirmeyelim....

Benim düsturum olan ""BİZ"" olğusu ile yaşama devam edelim...yeter ki ""BİZ""....

Ankara içi ve dışı katılımcılar,hiç bir bedel ödemeden yeme ,içme,yatma(50 kişi) ile sınırlı ama bu sayıyı 200 civarına çıkarmak için de uğraşımız vardır....
Ankara içi dostlarımızın çoğunluğunu bünyede bulunan araçlarla transfer etme çabası içinde çalışmalar devam etmektedir..katılacak dostlar açık adreslerini;

engelliler biz form veya face sayfasında özel mesaj ile,
şahıma ait,Nurullah BAYTEKİN facebook sayfasına özel mesaj ile ,
DİYALİZ HASTALARI VE BEDENSEL ENGELLİLER "" facebook sayfamızdan
ulaşa bilir ve detayları takip edebilirler...
sayğılarımızla,

iyi güzelde kabyolan haklarımızı kim savunacak bumu kutlanacak iyiki haklarımız elimizden alındı demi

Sayın hakanaca,kardeş ben bir araya toplamaya çalışıyorum...protokolda gelecekmiş bir aksilik olmazsa,buyrun size büyük bir fırsat ,kaybolan haklarımız için dileklerimizi protokol ve basın önünde açıklayınız.
buradan yazması kolay..hep başkaları yapmasın...sizde kişisel olarak bir çaba gösteriniz....
hem insanları bir araya toplamaya çalışıp, hemde taleplerimizi iletmem benim fizyolojik durumuma uygun değil...
talepte bulunmak isteyen fırsatını bulunca sunmak isterse buyursun gelsin....
kayıp olan haklarımız var diye bir araya gelip konuşmayacakmıyız.yemek ti,eğlenceydi yapmayacakmıyız.....o zaman rahiple gibi kapanıp..etliye sütlüye karışmadan başkası yapsın ben yiyem diyerek yaşayalım..eger yaşamak bu ise....

izmirde,istanbulda ,kayseride ,antalyada buluşma oluyor...oralarda niye kaybolan haklar la ilğili bir çalışma olmuyor...eğlence ve muhabbet konuşuluyor...

FÜSUN ABLACIM;sen olmadan bu buluşmanın olacağınımı zannediyorsun...mümkün değil sensiz olması...inşaallah bir fiil gelipim.. almaya çalışacağım...benim protokolle işim olmaz...ben benimle olanla ilğilenir...sende benim baş tacımsın...

nurullah agabey sanırım hafta içi nasıl geliriz bilmiyom izin alsak bile cocukla vasıta işi bizim için sorun bilmiyorum neyse hayırlısı bakalım.

sayın,efekt bu özel buluşma değil.bilindiği gibi tüm dünyanın ittifak ettiği ;dünya engelliler günü bu tarihte hafta içine denk geliyor.ülkemizdede bu tarihte dernek,belediye vs gibi stv ler aracılığı ile etkinliklerle kutlanmaktadır...
bizim de bu önemli günde etkinlik için çaba sarfetmekteyiz...
şu an çabamız sonuç verirse, resmi kurumlardan servis araçları talebimize olumlu haber gelirse, Ankara nın belli semtlerinden engelli dostlarımızı buluşma adresimize transfer işini yapmayı planlamaktayız...
ama hep birlikte çaba gösterirsek,bu etkinlikler insanların çoşku bulacağı bir birlikteliğe dönüşmelidir..

selam nurullah abi..gakgoşlar diyarından selam olsun sana..kayseride güzle bir organizasyona imza attınız.çok memnun kaldık...ve ankara buluşmasınıda gelmek isterim..senin olduğun yerde varım..üstümüze ne düşerse ben hazırım..tam olarak proğpram kesinlik kazandımı 50 kişilik kontenjan dolmadıysa bende gelmek isterim...ilk gün 1000 kişilk davetiyeden bahsediliyo ama sanırım buna bi sınırlama getirlmiş..aklımda bi çelişki oldu..bu konuda bi açıklık getirmisin rica etsem nurullah abi..

Nurullah abiciğim sen ağzınla kuş tutsan yaranamazsın engelli arkadaşlarımıza.
Ama sen yinede pes etmiyorsun tebrik ediyorum seni

gakgoom 23,
sen topla elazığ tayfasını gel:) .size her zaman açık kapı vardır eminim ki...
olmadı misafir ederiz

Arkadaşlar Ankara Keçiören Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu 3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinliğinin davetiyesi. Bu etkinlik 3 Aralıkta da devam edecektir. 3 Aralık ile ilgili program netleşince açıklanaktır. Bu etkinliklere tüm arkadaşlarımız davetlidir.

nurullah abi;
Nerelerden bizleri, alacaklar, merkez bölgeler olması gerekli değilmi,

Nurullah abi'ciğim engelliler adına o kadar güzel çalışmalar yapıyorsunuzki size ve desteklerini esirgemeyen sizin sayenizde bizlerin yanında olup emeklerini esirmeyen insanlara hayranım, yakın bir yerlerde olsaydım inanki sizi böyle etkinliklerde yalnız bırakmayacağımı bilmenizi isterdim,şimdide iyice sizlerden uzaklaştım ama kalben, gönülden hep yanınızdayım, ne zaman ihtiyaç duyarsanız bir alo demeniz yeterlidirki anında yanındayız,

Beni tanıyan arkadaşlar çok iyi bilirler; şimdiye kadar çok nadir olarak düzenlenen buluşmalara katılamadım, elimden geldiği kadar hepsinde aranızda olmaya gayret ve çaba gösterdim, çevremdeki arkadaşlarım, eş, dostların hep söyledikleri bir sözü sizlerle paylaşmak istedim, maşallah bizlerin yapamadıklarını sizler öyle güzel başarıyorsunuzki hayran kalıp, gıpta ile bakıyoruz, bir araya gelip çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kuruyorsunuz ve birinizin sıkıntısı derdi olsa hep beraber koşuyorsunuz bunları nasıl becerebiliyorsunuz diyorlar, benim cevabım ise biz ENGELLİYİZ ama beyin olarak değil, vücut olarak, kalbten, gönülden biz kardeş olarak birbirimizi seviyoruz ve desteklerimizi asla ama asla menfaat çıkar uğuruna kullanmadan yardıma koşuyoruz, bizde gönül birliği var bunu herkes başaramaz dediğim zaman susarak yüzüme baka kalıyorlar, bunların en baştaki buluşmalarımız hep bir bütün olmamızdan kaynaklanıyor

Abiciğim, bu önemli günde aranızda olmayı çok istiyorum (asla engel yok :)) ama daha yeni olduğu için biraz kararsızlık var bende, aranızda olamzsam bana kırılmazsınız değilmi şimdiden gönlünüzce harika dostluk ve arkadaşlıkların olduğu harika günler geçirmeniz dileğimle...

sayın ancıl dostum...sizler adreslerinizi ve ulaşabileceğimiz telefonlarınıza bildirin ..biz ona göre ortak paydada buluşturarak araçlarımızla alacağız...
bilğilerinize...

sayın ;NAZOM SİZİN HÜRMETKAR YAZINIZA... ""BEN YORUMSUZ "" DİYORUM...
sayğı ile gönlümü gönderiyorum...

Nurullah baytekin;

Teşekkür ediyorum, saygı ile GÖNLÜNÜZÜ aldık kabul ettik abiciğim...

Abim bende gelcem..yalnız bu konuyu bile sulandıran başbakana dil uzatan şahısa bir iki söz edeyim..
ey başbakana dil uzatan ve bu konuda özverili bir şekilde çalışan kardeşlerimizin heyecanını şevkini azmini kıran şahıs..ben akp li değilim ancak sizin gibiler yüzünden savunmak zorunda kalıyorum..senin sevdiğin liderinde böyle bir etkinlik yapsın olmazmı..onlar bu engelliden sorumlu değillermi..? hiçmi gayret sarf etmezler senin sevdiğin liderlerin.hal böyle iken ne yuzle bu etkinliğe gölge düşürmek istersin..yazıklar olsun sana ve temsil ettiğin o zihniyet neyse ona...
Nurullah abicim ben onun adına özür dilerim sen devam et abicim..o gün bende gelmiyecektim bu gibi şahıslar yuzunden geleceğim..görüşmek dileğimle abicim.

Merkez olan Kızılayda servis noktası bulunması herkes için ortak nokta olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt