Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2007 işe giriş, 5275 pirim günü ve 5275 gün ile emekli olamıyorum!?

Fethi Ahmet Taş

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
5
Arkadaşlar sgk bağkurlu vatandaşları ne engelli nede malülen emeklisi etmiyor ben behçet hastası kemik erimesi dilate kardiyometri ve kalp yetmezliği ve kamburluğu olan bir bağkurlu yum %83 (50+50+20+5) verilmiş 3 senedir 8 defa red yedim 28/5 ve 25

2 defa yarı çıplak protesto ettim biri çalışma bakanlığı karşısında biri ankara emeklilik hizmetleri genel müdürlüğü karşısında (valilik) birkere aile politikalar bakanlığı önünde pankart astım üzerime maalesef sgk doktorları ayrımcılık yapıyor kemik erimesi yaşım 80 kalp 46 efor behçet hastası ve kambur olarak çalışma gücünü kaybetmemiş mişim

2007 11. Ay giriş 5275 günüm 17 yılım ve arıca maliye bakanlığı onaylı %83 sürekli vergi indirimim olmasına rağmen emekli etmiyorlar kasıtlı galiba bende mahkemeye vemek istemiyorum yıllarca sürecek diye bol bol protesto ediyorum???????

Bu listenin ortopedi ve fizik tedavi için olanı var mı hocam

@halilo, Listenin içinde var.

G.ÇALIŞMA GÜCÜ KAYBINA NEDEN OLAN ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİK HASTALIKLAR

Merhaba yaklaşık 1 yıl önce trafik kazası geçirdim .Sağ bacak pelvis asatebulum kemiğimde çıkık oldu ve platin takıldı.Aynı kazada simfizis pubiste yırtılma oldu ve pubis kemiğine de platin takıldı.Ayrıca çocuklukta geçirmiş olduğum bir ameliyattan sağ humerus kemiğim 9 cm kısa
Engelli rapor oranım kaç çıkar sizce

Omurga kemiklerim kırık olduğu için fizik tedavi doktoru kamburluk tanı koydu ha keza metabolizma hastalıkları kemik erimesi osteoporoz hastalığı yaşım 80 kasıtlı olarak bağkurlu engellilere tecavüz ediliyor haberiniz olsun

OturanBoğa kardeşim hastahane herşeyi teker teker yazıyor sgk doktorları güya benim hafif orta ve ağır tanısı koyması gerekirken bana çalışma gücünü kaybetmemişin diyerek raporu hiç ediyorlar defalarca kemik erimesi hastalığımı gizleyerek ne malul ne de engelli emeklilik hakkıma tecavüz ettiler defalarca şikayette bulundum devlet benim oğlum bina okur döner döner yine okur havasında gördünüz şerefsiz yeni doğan doktorlarını gördünüz bakanların hastahanelerini bize müstahak

Son düzenleme:
Üst Alt