Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı alan kredi çekebiliyor mu?

volki_80

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar hiç kredi çekebilen oldu mu?veya kredi kartı alan akülü sandalyemin tamiri için 7-8 bin gerekli.

ben şuana kadar hiç alamadım ama bur da kredi kartı falan alabildim
diyen arkadaşları gördüm

alan varsa hangi banka ve evrakları yazabilir mi?

Engelli maaşını ziraat bankasından alıyorsan. Mobil uygulamadan kredi kartı başvurusu yap gelirini yüksek beyan et orada öyle alırsın belki kredi kartı 🤣 ben öyle almıştım yetim aylığı alıyorum. Geliri 100 bin TL dedim 26 bin TL lik kredi kartı verdiler. Sonra 34 bin TL'ye yükselttiler. 250 TL yıllık kart aidatı var. Bende acil bir şey lazım olur diye aldım. Yada eş dostta kullanmadığı kredi kartı varsa onu istiycen.

Sosyal yardıma karşın kredi veya kredi kartı olanağı bulunmamaktadır, bu durum BDDK'nın hükümlerinde açıkça yazılıdır.
Evde Bakım aylığı, Engelli aylığı gibi ve Aile Sosyal Hizmetler bünyesini kapsayan tüm sosyal yardımlar için haczedilemez bloke konulamaz Kredi hakkından veya Kredi kartından yararlanamaz.
Yukarıda yazılı ödeneklerden de hiçbirisi Kredi borcu Kredi kartı borcu gibi faktörlere karşın ödeme aracı olamaz tahsili yoluna gidilemez.

Üst Alt