Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

22 Ekim 2010 Cuma İzmir'de Engelli Tiyatrosu Oyunu

Jem

Aktif Üye
Konular
91
Reaksiyonlar
4
22 Ekim Cuma günü akşam saat 20:00'de engelli arkadaşlarımızın kurmuş olduğu Mesaj Tiyatro Topluluğu'nun HAYKIRIŞ isimli oyunu vardır.
Oyunun gösterime sunulacağı salon; Fuar içi, İsmet İnönü Sanat Merkezi.
Giriş üceretsizdir.
Oyunun sonunda aparatif ikramı olacak.
Oyuncuları engelli arkadaşlarımızdan oluşan topluluk, geçtiğimiz günlerde Fuarda oyununu prova mahiyetinde gerçekleştirmişti. Şimdi daha geniş kapsamlı olarak, belediye başkanlarımızın, valilik ve kaymakamlığın, basının davet edildiği gecede seyircileri ile buluşacaktır.
Tiyatroyu kuran arkadaşımız, sitede empati isimli üyemiz Murat beydir.
Oyuncular içinde de yine üyelerimizden DELAL, Deli Boran, Alfonso bulunuyor.
(Banada bir kısa rol verdiler, ama beceremem diye kaçıyorum bu görevden, inşallah başıma kalmaz başkasını bulurlar:))
Vakti olan tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz....

Ulaşım için: Fuar Montrö kapısı yada Lozan kapısı yanındaki duraklardan birisinde inince, Lozan kapısından fuara giriş yapın. Pakistan pavyonu olarak bilinen camii benzeri yapıya varmadan Alsancak istikametine yönelin. İlk gördüğünüz yapı, İsmet İnönü Sanat Merkesi binası olacaktır.

HARİTANIN BÜYÜK HALİ İÇİN TIKLAYINIZ EFENDİM

Orada olmayı ve bu güzel oyunu izlemeyi çok isterdim. İzmirli arkadaşlarımız kaçırmasın. Tiyatrocu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Tiyatroda bende görev almak isterdim bak:) tabi kadro yetenekli ise:)

Ben kesinlikle gelmeye çalışacağım tabi annemin acil ve önemli bir işi olmazsa çok istiyorum;)

Üst Alt