Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

30-31 Mart Erciyes Engelliler Kış Festivali

erciyes_38

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Organizasyonun Tanımı: Erciyes dağının zirvesinde buluşup kayak yapmanın keyfini çıkarıp, kayak yarış turnuvası yapıp, sucuk ekmeğimizi keyifle yiyip, teleferiğe, gondola binme keyfini yaşayıp, bol bol eğleneceğimiz birirlikteliğe dostluğa bekliyoruz...

Organizasyonu düzenleyen kişi: ERCİYES_38 (Kadircan) 0 536 457 97 20 AYTEKİN (Durmuş) 0 532 674 74 66 MISTIK_38(M.KAHVECİ) 0 506 828 55 38 KANGAL_3858(MUSTAFA) 0 541 230 08 67

Organizasyon Tarihi: 30 Mart cuma sabahı otogarda arkadaşlar karşılanıp, 31 Mart akşamı otogardan uğurlanacaktır.

Organizasyonun gerçekleşeceği yer: KAYSERİ- ERCİYES DAĞI

Organizasyon Proğramı :

30 Mart 2012 (Cuma) :

10:00 Otogar karşılama
10:30 Hacılar Serçel’e hareket
11:00 Gondol kafeye geçiş; gondol ile Lifos Cafeye çıkış
11:15 Lifos Cafe.de çay- cafe break
12:00 Tekir bölgesine geçiş
12:15 Tekir’de öğle yemeği
13:00 Serbest zaman kayak-kızak etkinliği
17:30 Akşam yemeği
18:00 Seminer
18:30 Engelliler Türk halk müziği korosu ve yerel sanatçılar etkinliği
22:00 Otele dönüş- konaklama

31 Mart 2012 (Cumartesi) :

09:00 Otel.den alış
09:30 Tekir.e varış
Kahvaltı-serbest zaman
12:30 Öğle yemeği
13:00 Engelliler kızak yarışı
14:30 Madalya Töreni-Seramoni
15:00 Serbest zaman- eğlence kayak, kızak, müzik etkinlikleri
18:00 Tekir.den ayrılış
18:30 Otogardan uğurlama

NOT: Proğram saatlerinde hava şartlarına göre değişiklik olabilir.

ÖNEMLİ NOT : Etkinliğimiz herzaman olduğu gibi ÜCRETSİZ olup, Konaklama sayımız 50 kişi ile sınırlıdır...

Kayseri içinden günü birlik katılacak engelli arkadaşlarımız için ayrıca özel otobüsümüz 30. mart cuma ve 31. mart c.tesi günleri Hilton Oteli kapısı önünden saat: 10.00.da kalkacaktır.

KATILIM LİSTESİ :

1- Derya Köysüren
2- Serap Paktunç
3- Selda Çolak +1
5- Demet Aşıroğlu +1
7- Ferdi kelepçek
8- Ferhat Özkan
9- Demet Şenlik +1
11-Mustafa Ağca +2
14-Aziz+2

17-Zekeriya+2
20-Tülay+2
23-Ünzile+1
25-

Keşke engelli olmasaydım, zevkle katılırdım.

demirc;

Kardeşim bu festival zaten engelliler için düzenlenmektedir, senide aramızda görmekten mutluluk duyarız....

TufanOzkara;
Tufan Kayseri'den katılacak arkadaşlarımız için otobüsümüz Hilton oteli kapısından kalkacaktır. Kayserili engelli arkadaşlarımızda bu festivale katılabilirler...

Heyecan ve adrenalin seven, Erciyes'te bizde varız, bizde kaymak istiyoruz diyen arkadaşlar... Hep birlikte dop dolu iki gün bizleri bekliyor. Haydi şimdiden isimlerimizi yazdralım, harika iki gün bizleri bekliyor.

Teşekkür ederim ama biz Çorlu'da yaşıyoruz. Organizasyon süper, tebrik ederim..

Kayseri'li dostlarımız yine boş durmamış maşallah, tebrik ediyorum iyi eğlenceler diliyorum. ;)

Katılımcı olan arkadaşlarımızın üye adları da yazılsa daha iyi olurdu. Zira üye adı yazılırsa, hepimiz tanırız kim kimdir. Kendi isimleri ile herkesçe tanınmayayan arkadaşlarımız oldukça fazla.

Arkadaşlar, biz bundan önceki buluşmaları nasıl ücretsiz düzenledikse, bunuda ücretsiz düzenliyoruz. Yani yol parası dışında ne otel ücreti nede başka bir ücret yok. Herşey sağolsun büyükşehir belediyemiz ve sayğı deger iş adamlarımızın sayesindedir. Bizlere düşen görevde böyle güzel orğanizelerde bir araya gelmektir.

zeytin_dalı arkadaşım gönüller bir olsun, inşalla başka bir etkinlikte başka bir buluşmada daha kapsamlı bir organize düzenleriz. Senide aramızda görmek isteriz.

Çok güzel ama bende malesef katılamıyorum. Herkese iyi eğlenceler şimdiden..

Ben katılmayı düşünüyorum. Fakat son durum haftaya belli olacak...

Yazın beni geliyorumm. Geçen seneki Kayseri buluşması süper olmuştu.

Merhaba Arkadaşlar. Organizasyon süper :) Emeği geçen herkese Teşekkür ederim. Benim gelip gelmeyeceğim önümüzdeki hafta belli olacak, umarım o zamana kadar kişi sayısı dolmaz.:) Benim 2 sorum olacak, cevaplayabilirseniz sevinirim.
1- Bu Organizasyon sadece senede 1 kez bu aydamı oluyor?
2- Bir Engelli arkadaşımızın maksimum getirebileceği kişi sayısı kaç?

YÖRÜKOĞLU senide ekliyorum....

slm; dremchat;

Geçen sene birincisini yaptığımız bu organizasyonun bu sende 2.sini yapmaktayız. Allah kısmet ederse hersene yapacağız. Bu organizasyon; hava şartlarının en güzel zamanı bu ay olduğu için her yıl bu ay içerisinde düzenlenecektir. Tabiki diğer yaptığımız organizasyonların türüne göre tarihleri farklıdır. Mesela Kayseri engelliler buluşması Temmuz ayında gerçekleşmektedir.

Bu tür organizasyonlar engelli arkadaşlarımızın bir araya gelmelerini sağlayan bir etkinlik olup, katılacak olan engelli arkadaşımız kendini idame edebiliyor ise sadece kendisi ama refakatçıya ihtiyacı var ise yanında refakatçı getirebilir.

Senide aramızda görmekten mutlu oluruz.
Sağlıcakla kal...

KATILIM LİSTESİ :

1- Derya Köysüren
2- Serap Paktunç
3- Selda Çolak +1
5- Demet Aşıroğlu +1
7- Ferdi kelepçek
8- Ferhat Özkan
9- Demet 40 +1
11-Mustafa Ağca +2
14-Aziz+2
17-Zekeriya+2
20-Tülay+2
23-Ünzile+1
25-Yörükoğlu
26-Şeyh Mehmet
27-

katılmak isterdim ama işimden dolayı gelemem size iyi eğlenceler

Kayserili dostlara kolay gelsin emeğinize sağlık,mutlaka güzel olacak çünkü gönüller engelsiz...

Ameliyatlı olmasam kesin gelirdim. Kayak benim işim iyi eğlenceler...

Düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.

Tabikide gelmeye müsaid olan ve kış etkinliklerini seven bütün arkadaşlarımızı ERCİYES.e bekleriz..

Bende gelmeyi çok isterdim ama sınavlara hazırlanıyorum.Şimdiden emek verenlerin emeğine sağlık ve katılan tüm dostlara iyi eğlenceler diliyorum..

Güzel geçeceğine eminim katılamayacağım ama temmuzdaki buluşmaya inşallah şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.

Kgökce senide ekledim.... :)

Bütün güzel yorumlarınız için çook teşekkür ederiz.... Yeterki gönüller bir olsun, çeşitli nedenlerden dolayı katılamayan arkadaşlarımızla inş. Büyük bir buluşmada görüşmek dileğiyle...

Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için....

Sağlıcakla kalın...

Belirtmiş olduğumuz 50 kişilik listemiz dolmuştur. Bütün arkadaşlarımıza ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz...

Katılamayan arkadaşlarımızla daha sonraki büyük organizasyonlarda buluşma dileğiyle derken katılacak olan arkadaşlarımızada güzel bir beraberlik diliyoruz...

ÖNEMLİ NOT :
KONAKLAMA işini KENDİ İMKANLARI ile sağlayabilecek arkadaşlarımızı, bizlere etkinliğe katılabileceklerini belirtmek şartı ile aramızda görmekten mutluluk duyarız...

KATILIM LİSTESİ :

1- Derya Köysüren
2- Serap Paktunç
3- Selda Çolak+1
5- Demet Aşıroğlu +1
7- Ferdi kelepçek
8- Ferhat Özkan
9- Demet 40 +1
11-Mustafa Ağca +2
14-Aziz+2
17-Zekeriya+2
20-Hayriye+2