Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

52 oranla vergi indirim başvurusu yaptım, nörolojik muayene bulgusu istendi..?

SERHAN2853

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
2022de almış olduğum raporda q68.8 konjenital kas iskelet deformetileri yüzde 30 oran verildi toplam 52 oran eski emgye göre verilmiş göz kornea skar opasiteleri yüzde 32 toplam 52 oran yeni çektirdiğim emg de ektedir sorum şudur brakiel plexsus üst turunkus ağır düzeyde yüzde 45 veriliyormuş bu şekilde en son emgye göre doktor ankara sağlık kuruluna gönderdiği zaman oradaki heyet 30 oranı 45 olarak onaylarmı yoksa yeniden sağlık kurulu raporuna başvuru yapayımmı

https://resmim.net/cdn/2024/08/23/WqNx03.jpg yeni emg

yani demek istediğim oran veren doktor yeni emgye göre 45 diye degişterebilirmi

anrgtih.jpg ilk emg bu buna göre 30 verildi detaylı sonuçta yazmıyor

Günaydın Dostum Asıl soru şöyle olması gerekiyor 2016 yılında süresiz % 60 raporum ile % 60 vergi indirimi aldım 2022 yılında tekrar rapor aldım ve oranı % 52 düştü , 2022 % 52 lik raporum ile tekrar vergi indirimi için başvurdum , her iki raporda da eski emg ye göre q68.8 konjenital kas iskelet deformetileri bu maddeden oranlar verildi ve ankara gib tekrar emg istedi yeni emg de sağ kolumda brakial pleksus hasarı olduğu anlaşıldı ,şimdi doktorum ankara ya bu emg gönderdiğinde 2022 yılında aldığım rapor tanısıyla farklı bir tanı olduğu anlaşılacaktır.Acaba gib tekrar rapor almamı ister mi ?

Son düzenleme:
2016 yılında yüzde 60 engelli raporuyla süresiz vergi indirimi aldım bir hata yaparak 2022 yılında e devlette görünmüyor diye rapor aldım oranı 52 30 ortapedik 32 göz oranı verildi vergi indirimi başvurdum norolojik bulgu istendi emg vs yaptırdım ankaraya gitti şimdi gene dönmüş her 2 göz düzeltilmesi görme düzeyinin açıklıkların açık olarak bildirilmesi diye norolojik bulguda neden gözde istenmedi anlamış değilim gitmişken 2sini bir yapardım bu yüzde 60 indirimim ile hareket edilirmi günüm doldu emeklilik başvurusu yapsam sistemden görünürmü eğer rapor kontrol muyane istenirse tabiki gideceğim bu konuda bilgisi olan

Üst Alt