Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şehir dışına taşındiginiz için işlemler biraz uzun sürer eve kontrole gelecekler ondan sonraki ayda başlarsınız almaya buda en az 3 ayı bulur alamadığınız aylıkları belki toplu alırsınız bulunduğunuz ildeki sosyal hizmetleri sık sık arayın dosyanız gelmiş mi öğrenin umarım en kısa zamanda tekrardan bağlanır maaşınız
[FONT=sans-serif]VGM için dikkat önemli Cimerden bana gelen cevap[/FONT] [FONT=sans-serif]Vakıflar Genel Müdürlüğünden Muhtaç aylığı alan yetim veya engelli kendileri ve bakmakla yükümlü annesi veya babası Türkiye Aile Destekleri Programında faydalanmaları durumunda muhtaç aylığı alan kişilerin aylıkları kesilmeyecektir.[/FONT]
Ben söyledim size cumhurbaşkanı açıklama yaptı aile destekleri gelire eklenlenmiyecek diye bazıları ısrarla biz sorduk alamazsınız dediler diye o ozamandi şimdi basvurabilirsiniz hiçbir maaşı etkilemiycek
RAMAZN
144'ü aramışsınız daha sonra tekrar arayın demişler zaten.
Sosyal yardımlaşma vakfını arayıp veya yakınsa gidip başvurunuzun ne aşamada olduğunu, sürecin çok uzun sürdüğünü sorsanız daha sağlıklı bir bilgi alabilirsiniz.
Burdakilerin size bir şey yazmasını ısrarla bir kaç defa yazdığınız için cevap veriyim dedim. İyi Geceler.
Arkadaşlar
Bugün kaymakama
Gittim dosyam
Hasıraltı olmuş
Tekrar raporu
İstediler verdim
Raporunu onayladım
Dediler
Bu ay maaş alamazsın Kasımda toplu Alırsın paranı
Dediler