Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aft, ağzın iç kısmında çıkan küçük ülserler için bir çözümünüz var mı?

HOŞCAKAL

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
3
mrb. ağıza aft olan var mı çözüm buldunuz mu

HOŞCAKAL

Eczaneden 2 kullanımlık bir damla almıştı bir arkadaşım. Zınk diye tedavi etmişti!

İMUNEKS 50MG 40 KAPSÜL BAGIŞIKLIK GÜÇLENDİRİCİ İLAÇ ALABİLİRSİNİZ.. ÇOGUNLUKLA BAGIŞIKLIK DÜŞTÜGÜ ZAMAN AFT ÇOGALIR..

1. KENACORT-A nedir ve ne için kullanılır?eczaneden alabilirsiniz..
KENACORT-A 1 g diş patında 1 miligram triamsinolon asetonid içeren, 5 gramlık alüminyum tüplerde kullanıma sunulmaktadır.

KENACORT-A,kortikosteroidler olarak adlandırılan ve enflamasyonu azaltan bir ilaç grubuna dahildir. Etkin madde bir patın içerisindedir ve ağız içerisindeki nemli bölgelere yapışarak koruyucu bir film tabaka oluşturur.

KENACORT-A, ağızda takma diş ya da yaralanmalar sonucu oluşan yaraların, diş etlerindeki ağrı ve iltihaplanmanın tedavisinde kullanılır.

dogal tedavi...sumak çiğne veya kekik kaynat ılık bir şekilde gargara yap karanfilde çigneyebilirsiniz...

Ağrısı kesmek istiyorsan kesinlikle tavsiye edeceğim ilaç aftojel

Kesinlikle annem 67 yasinda bu yasina kadar her ilaci denedi cozum bulamadi ama uzun ugraslar uzerine allah razı olsun arastirmalarim uzerine 4 yildir aftamed kullaniyor hem jel hem gargara kesinlikle tavsiye ediyorum. Baska macera arama eczane fln satiyorlar uyduruk ilaclari agzi mahfediyor .kesinlikle aftamed kalkan ve gargara almani tavsiye ediyorum.

Diş fırçalarken hızlı fırçalarsam ve fırçanın dış kısmı damağıma vurursa büyük olasılıkla aft oluşuyor bende. Damağıma vurmamasına dikkat ediyorum, uzun zamandır aft oluşmadı. Yanlışlıkla dili ısırmaktan; sıcak çay, kahve içerken dudağın veya dilin yanması sonucu da aft oluşabiliyor.

Üst Alt