Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ambulansdan yararlanmak için illa ölmek mi lazım!

Konular
17
Reaksiyonlar
0
selam.ben geçen gun ani gögüs agrısı ile uyanınca telefon ettim 112 ye. ne oldu nasil bir durum var sorularına ise ben tahmini olarak mide sanirim dedim çok fena gögüste ve karın boşlugunda agrı var nefes bile almakda zorluk çekiyorum dedim.
kas hastasıyım %90 malullluk durumum var. başka bir araçlada gelmeme imkan yok dedim. tamam gönderiyorum dedi adresi aldı.

aradan yarım saatden fazla geçti gelen yok. tekrara aradım ne oldu gelmeyecek miisniz diye. tekrar sorular cevaplar ve yine geliyoruz.
bu arada zor konuşuyorum. aradan bir zaman sonra ev tel çaldi arayan hastane neymiş efendim, mide rahatsızlıgı için ambulans gonderemiyormuş.
ben de dr degilim ki sadece tahmin. belki de kanama var.
şakami bu nasil gelemiyorsunuz. efendim ozeli tercih ediniz. yani parali olanı varsa paran yaşa yoka paran öl mantık yani.

sagliklı guzel gunlere

Bunu mutlaka sağlık bakanlığına şikayet ediniz.
112 iyice çığrından çıktı.
Gelsede dert gelmesede.
Geliyorlar hasyaı düşrüyorlar sedyeden , yada alkol kokuyorsun deyip almıyorlar hasta sabaha ölüyor.
Yada olayda olduğu gibi hiç gelmiyorlar hastanın birde psikolojisini bozuyorlar.

112 acil servistekiler kafalarına göre iş yapıyorlar.O anda ne olduğunu bilemezlerki kişi mide kanamasıda geçirebilir havalede, ihbar telefonu nerden gelmişse en kısa sürede ambulansı o adrese yönlendirmeleri gerek.Maalesef ülkemizde insana değer verilmiyor hakkınızı mutlaka arayın Sağlık Bakanlığına şikayette bulunun yapanın yanına yaptığı kar kalmasın.

http://sbu.saglik.gov.tr/sbhastahaklari/sikayet.aspx linkinden hasta hakları mevzuatı gereği sağlık bakanlığına şikayetinizi detaylı şekilde anlatarak yapınız.
Şikayetinizi hem online hemde posta yoluyla yapın.

Kendim 112 hava ambulansında çalışmaktayım böyle bişey okuyunca şaşırdım doğrusu,bunda bi iş var ama ne olabilir :confused:

Belkide o anki memurun savsaklığıdır yoksa sanmıyorum böyle bişey yapacaklarını,yada karadakiler nasıl çalışıyorlar hepsini tam bilmiyorum boş vermişte olabilirler kafa karıştırıcı bir durum :confused::confused::confused:

savsaklığın mazaret kaldıramaması gereken yerlerden biriside 112 olsa gerek.
Güğnün modası "açığa alınırlar" yok öyle şey yav ne açığı kapalıya kapalıya (cezaevine).

yazdım yukarıdaki adrese şikayetimi .inşallah başka bir hasta arkadaşimiz zor durumda kalmaz.amcaogulları zorla götürelim hastaneye dediler ama ne mumkun dokunmadan agrıdı gögüs kafesi.hala agrısını çekiyorum .112 dekilerin yuzunden.ne diyem artık .sagolunuz bilgilendirme için

bu sabah serik devlet hastanesinden aradılar.durumu tekrar anlattım.ogleden sonrada aradılar ve dedilerki bundan sonrasına saglik gurupbaşkan vekilinin yetkindedir bu konu.bizde şuan bunu soylemek içinaradık sizi dedi bende teşşekür ettim kapattım.bundan sonra ne olacak bilemiyorum.
saglicakla

Üst Alt