Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aniden yakını görememe sorunu başladı. Yaş ile ilgili olabilir mi?
Arkadaşlar (bu aralar aşırı stresliyim iş nedeniyle) görmede bozulmalar başladı yakını göremediğimi farkettim birden yazıları ya da cep telefonunun daha uzağa getirerek görmeye çalıştığımı farkettim bu normal mi yaş 44.
evlats
Çok hırzlı gelişti ise,ve hırzla ilerliyorsa tetkik edilmeli.
Bilgisayar ve telefon ekranına uzun süre bakmak zorunda kalıyorsanız, yaşınıza göre normal.
Diyabet varmı?
Bilgisayara çok bakıyorum telefona da iş yok boş boş oturuyorum devamlı düşünceler var kafamda ama yarın 1 haftalık eğitim var tatile çıkıyorum. Biraz rahatlarım belki.
Arkadaşlar göz doktoruna gittim 1numara gözlük yazdı, yaş ve şeker hastalığından dolayı normal dedi 6 ay da bir kontrole çağırdı şimdi ben bu gözlüğü takmasam ne olur ilerlermi göz?
evlats..hocam bence gözlük verdiyse en azından telefon bilgisayar a bakarken tak(ben de öyle yapıyorum)ve bilgisayar ın ışığını biraz kısabilirsin çok parlak olmasın ışık bir de şekerli şeylerden uzak dur ve özellikle yeşil sebzelere ağırlık ver...geçmiş olsun..