Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antipsikotik ilaç kullanıyorum kilo veremiyorum hangi bölüme tedavi olmam gerekir?

Mcan96

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba yasim 24 118 kiloyum antipsikotik ilaclar yuzunden 100 kilodan 118 kilo oldum diyet yapsamda kilo veremiyorum hangi hastane bolumune tedavi olmam gerekir bilemedim yardimci olursaniz sevinirim

Mcan96

devlet hastanesi yada şehir hastanesi giderek dahiliye yani iç hastalıklar bölümüne giderek hastalığını söyle o seni sevk eder diyettisyene tamam yalnız hastalığını söyle

ilacı ıcınce otomatıkman acıkıyorsun aksam ıcıyorsan yatmadan once kılo alıyorsun rejım yapamıyorsan o yuzden ılac alımını ucuncu dorduncu ogune gelmeyecek sekılde ayarlaman lazım gunde ıkı ogun ye mesela ıkıncısı ılacdan sonra olsun.Sonucta dıyetısyenede gıtsen ılac ıctıkden sonra acıkmana engel olamıyacaksın kan sekerın dusucek ılac ıcmedıgın saatlerde pek yememeye bak.

sen iyine iyisin 18 kilo almışsın ben 50 kilo aldım . spor yapacaksın sağlıklı besleneceksin bol bol su içeceksin. çok zor ama yapılabilir

Üst Alt