Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antipsikotik kullanmak hafıza kaybı veya parkinsona neden olabilir mi?

-ARAGORN-

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
26
Arkadaşlar xeplion kullanıyordum dört yıl kullandım bıraktım çalıştım hafızam kötüydü yani bir şeyi aklımda tutmakta zorlanıyordum ve yine xeplion trevicta ya başladım sonumuz nasıl olur acaba başına bişey gelen varmı hafıza açısından Parkinson açısından çünkü ilaçta prespektüsre yazıyor Parkinson yapabilir

Bende clopixol Depot kullanıyorum, hafızam çok kötü sınav puanlarım düştü kan testi yaptırdığımda B12 ve demir eksikliği çıktı takviyeleri aldığımda hafıza sorunu hemen hemen çözüldü bazen vitamin eksikliği böyle şeyler yapabiliyor.

Trevikca ixeplion adamı bitirir 18 tane şizo ilacı var başkada ilaç yok size uygun olanı bulun solian çok güzel bi ilaç mesela

@(Gölge), bilader tam üstüne bastın valla xeplion cehenneme çeviriyor hayatı valla çok değindim buna inşallah bana dua edin düzelirim soldan mantıklı olabilir veya bana uyan ilaç yakında prof ile görünecem o gerekeni yapar umarım ben böyle bişey görmedim hayatımda gönüllü müebbet hapis yedim gibi xeplion kullanmakla

Aslında en büyük ilaç "SEVGİ ve ÖZGÜVEN"
ama herkes de beni sevmiyor ve ben de herkesi sevmiyorum.
sonra Ben de baktım ki bu olabilecek bir şey değil,
en çok kendimi sevmeli ve güvenmeliyim diyerek bunu kafama kazıdım.
Bazı semptomları hafifletmek dışında hiçbir ilaç bunu yapmıyor.
Ben de daha önce Xeplion kullandım, 5.000 tl - 10.000 tl fiyatı olan bir ilaç.
En ufak tedavi edici etkisini yaşamama rağmen yan etkileriyle mahvetmişti beni.

xeplion öyle kolay vurulmuyor hemşire xeplionu vururken canım çıkıyor
hacettepe benden için en iyi ilaçları kullanıyorsun demişti

Bugün antipsikotik iğneyi vurdular
Şimdi farkına vardım
Hayal aleminde yaşayan kafam yerine geldi
An'a odaklandım
Düşmanlarım hayalmiş, Gerçek değilmiş

Son düzenleme:
@Micro123, sevindim bilader sana yaraması iyi ancak benim başka bir durum bende iğneden sonra seslerin etkisinden kurtuluyorum ancak isteksizlik ten bir iş yapamıyorum ve bişeyleri hatırlayamıyorum hafıza sorunları var yani yan etkiler var sende oluyormu isteksizlik halsizlik aşırı uyku

@-ARAGORN-,
BUnların hepsi bende de oluyor
Hafif hafıza sorunu, isteksizlik, halsizlik, özellikle yemek yedikten sonra aşırı uyku hali ve halsizlik
Yani bunlar var bende de
Ama ilaç aldıktan sonra daha farklıymışım ve bunu insanlar da yüzüme vuruyor, daha netmişim , konuşmam da daha yüksek sesli imiş

Üst Alt