Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaşlarımla görüşmüyorum diye İnvega yazıldı?!

Pickle

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
69
2024 yeni başladığında psikiyatri doktoru arkadaşlarınla görüşüyor musun diye sordu. Ben de şu an görüşmüyorum dedim. Görüşesim gelmiyor dedim. Rexapin'in yanına İnvega ekledi.
Zaten o zamanlar kıştı ve ev sıcacıkken görüşmek istememem normal değil mi? Bunun için ayrı ilaç yazmaya ne gerek var?
Bugün annemle psikiyatri konusu açıldı, durumu anlattım. Ona da İnvega kullanmam saçma geldi. Randevu al, bu ilacı bırak dedi.
Zaten o sıralar arkadaşlarımla mesajlaşıyordum.

İnvega benim duyduğum sesleri dahada artırmıştı çok kuvvetli olduğu için ters etki yapmıştı.

@Pickle,
Rexapinle iyiysen neden boşuna ek ilaç içeceksin hep vücuda zarar.

@Pickle, sırf bu sebepten yazdıysa kullanma olsun bitsin bir daha gittiğinde de söylersin.

@Serhatç, @sokr@t, devlet polikliniğinden randevu aldım. Dicem böyle böyle, kullanmak istemiyorum.

1 hafta da olsa yavaş yavaş bırakmak istiyorum ama kullandığım en düşük doz. Risperdal ile neredeyse aynı ilaç ama risperdalin 1 ve 2 miligramı varken invega'nın en düşük dozu 3 mg.
Belki bıçakla kesip öyle içerim. Bölme yeri yok ilaçta.

@Pickle, fazla kullanmadiysan kestir at gitsin içim rahat etmez diyorsan sor öyle bırak alışma .

İnvega insan içine çıktığında rahatlama sağlaması için yazılacak bir ilaç değil. Doktor ne diye düşünüp yazdı merak ettim açıkçası.

@Pickle Yani psikolojik hastalıkları bilmiyorum çok fazla. Arkadaşlarınla görüşmüyorsun diye ilaç yazan doktoru ilk defa duydum..hastalıkları tedavi etmek için ilaç yazılır. İlaç + iyi gelebilecek aktiviteler söylenir bu kadar.. içinize sinmediyse gidip doktorunuzla tekrar konuşun . Saglıklı insanlarda bazen arkadaşlarıyla görüşmek istemeyebilir. Rahatsızlıgı ne bilmiyorum. Gidebilirseniz psikologa da gidebilirsiniz . Geçmiş olsun..

Bir içe dönük olarak yazıyorum.
İnsanlar bunu tedavi edilmesi gereken bir durum gibi görebilir. İnsanların çoğunun dışa dönük olması içe dönükleri anormal yapmıyor. Herkes konuşarak enerji bulacak diye bir şey yok. Sosyalleştikten sonra tek başına kalarak dinlenmesi gereken insanlar da var. İçe dönük olduğunuz için kendinizi suçlamayın. Çevrenizde bir iki arkadaşınız varsa önünüze bakın.

Böyle düşünmeye başladıktan sonra hayatım daha rahat oldu, tavsiye ederim içe dönük arkadaşlar. :giggle:

Üst Alt