Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astım hastalığı şikayetleri ve baş etme yöntemleri..?

Konular
14
Reaksiyonlar
7
Hayırlı Bayramlar arkadaşlar. Iki yıldır Astım hastalığı için ilaç kullanıyorum.Dahs önce de vardı ama doktora gidip şikayetlerimi söyleyip muayene olmadım. J45.8Tanı sormak istediğim Astım için tedavi olan kişilerde ne gibi şikayetler var günlük işlerini yaparken.Ben toz,duman özellikle sigara dumanından kapalı yerde aşırı rahatsız oluyorum.kuru öksürük tutuyor.Agir kokular rahatsız ediyor.Genzim sürekli tıkalı burundan hava almakta zorlaniyorum,bayırlarda nefesim taşıyor.levmont ve foster kullanıyorum burun sipriyeli.levmontu içmeyince kuru öksürük yaz kış geniz alıntısı gece oluyor.

Bende de benzer şikayetler vardı, kronik öksürüğün çözümünü sağlıklı yaşamda buldum. Öncelikle uzman kontrolünde diyet yaparak yaklaşık 15 kg verdim, şekeri kestim, tatlı krizlerimde kahvenin yanında 2 parça bitter çikolata yiyorum. Ek olarak yapabildiğiniz kadarı ile maksat hareket olsun spor yapın. Foster artık kullanmıyorum, gerek de duymuyorum. ( bu durumu doktorum ile de paylaştım) Ancak tozlu ortam, ağır parfüm kokusu ve sigara halen hapşırtıyor ve öksürtüyor, o biraz da alerjik bir durum. Ortamdan uzaklaşmak benim için yeterli. Ha bi de sizi üzen kişileri, stres yaratan kişileri hayatınızdan çıkarın kafi :cool: Hayat böyle daha güzel. Sağlıklı günler :)

Geçmiş olsun sağlıklı günler hanfendi.Malesef ki parfüm kokusu olsun sigara dumani olsun biz kullanmasakta guncel yasamda karşılaşmıyoruz oldukcada etkiliyor bas agrisina bile neden oluyor bazen uzun sure o havayı tenufüs edersem

Teşekkürler...Yanımda sigara içtirmiyorum, astım olmadan da sigara kokusunu sevmezdim. Saçlarım reseptör gibi kokuyu çekiyor çünkü...:)

Üst Alt