Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astsubayım. İdari izinliyim. Emeklilik için ne yapmalıyım?

mccabe

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 2001 mezunu astsubayım 2012 tarihli adi malüliyetim var, şuan idari izin sürecindeyim malülen emekli olmak istiyorum konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Geçmiş olsun, öncelikle raporunuz var mı? varsa oranı kaç? vergi indirimin var mı? bilgi verebilirseniz yardımcı olmaya çalışalım.

Teşekkür ederim, 2012 tarihli sgk onaylı adi malüliyet kararım ve sağlık kurulu raporum var, tsk ya ait raporlarda oran belirtilmez. Benim gibi durumda olupta sorunsuz bir şekilde emekli olan (dava süreci olmadan) varmıdır.

MrB bende sizinle aynı durumdayım TSK personeli iken ihraç oldum 2012 tarihli adı malul kararım var malulen emeklilik hakkında araştırma yapıyorum dilerseniz görüşmek isterim whatsaptan iletişime gecebilirseniz sevinirim 555 144 75 05

Ben emeklilik dilekçemi ggu sürecimin hemen başında verdim ve kurumum tarafından kabul edildi ve ayrılışımı yaptım. şimdi sgk dan maaş bağlanma sürecini bekliyorum.

@karizmatikmen

araya kaynıyorum ama ben bilgilerimi versem acabea cevaplarmısınız?

25 haziran 2007 tarihinde devlet memuru oldum. 2011 yılında kalp ameliyatı sonrası %53 oranında sürekli olarak rapor verildi... ve vergi indiriminden faydalanıyorum. vergi dairesi sevk ettim tam teşekküllü devlet hastanesine..
acaba ben ne zaman emekli olabilirim ???

Adalet bakanlığı sisteminde özlük bilgilerimde 17/07/2020 tarihi emeklilik tarihi gözükmektedir.. şimdiden teşekkür ederim. saygılar...

Üst Alt