Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
B sınıfı ehliyetimi monoküler sürücü sınıfına nasıl çevirebilirim?
SAYIN ARKADAŞLAR 1973 YILINDA AMATÖR SÜRÜCÜ BELGESİ ALDIM. 1988 SENESİNDE BİR KAZA SONUCU BİR GÖZ YETİSİNİ KAYBETTİM. ŞİMDİ BU B TİPİ EHLİYETİMİ MONOKÜLER EHLİYET İLE NASIL DEGİŞTİREBİLIRİM.
Önce Sağlık ocağına gidip göz için sevk alıyorsunuz. Sonra özel veya devlet hastanesine gideceksiz. Göz doktorundan rapor alacaksınız.
Sonra Ehliyet için nüfus tan randevu alın. Gitmeden önce ptt ye ehliyet değiştirme ücreti 15 TL yatırıp makbuu ile nüfusa gidin. Ayrıca biyometrik 1 adet resim gerekli
Devlet hastanesi rapor için 300 TL alıyor
izninizle eksik olan bilgiyi tamamlamak istiyorum önce edevlette kişisel sağlık bilgi formunu doldurup daha sonra aile hekimine gidiyorsunuz orasıda sizi devlet hastanesi göze sevk etti rapor vermeyebilir ve il sağlık komisyonuna gönderebilir orada heyete girebilir arkadaş sonrası dediğiniz gibi işler .
@Muharrem77,
kişisel sağlık bilgi formu doldurulacak onu ekledim ve il sağlığa sevk durumu olabilir onu ekledim yukarıda izzy76 arkadaş sağolsun bilgi vermiş onun yazmadılarını yazdım