Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bay vole ve anıları😁😅👻👊👑📆🐒🍹🍒⚡⚽⚽✈🔥

Konular
20
Reaksiyonlar
2
Merhaba ben vole yani bana hep o takma ismimle cagırırlar.Gercek ismim mulayim😀.Ben gecimimi futboldan sağliyorum.forvet ,orta saha veya savunmada oynamiyorum.Ben en zor işi yapiyorum,topu tutuyorum😇.Tabi bazen golde yiyoruz yani yalan olmasin.Gecen mac 6-0 bitti.Ben nasil yedim o gollleri inanamadim .Hoca pesime verdi ama yasli oldugu icin yetisemedi😅.Ben ne yapayim ,kendimi tehlikeye atamam yani .Mazallah yüzüme gelse ne yaparim ,evde kalirim yani kimse bakmaz💑.Gecen yine bir macimiz var ,hoca herkesin kotu oynamasini istiyor.Bende neden hocam dedim ,bana sen bu sefer topu tutarsan kac yoksa seni parcalarim dedi.megerse karsi takim bizim hocaya para vermiş.Bende dururmuyum hemen bir plan yapmam gerekti tabi .Bosuna bana vole demiyorlar.Ben kimseye guvenmem zaten pek guvenilir birisi degilim ya cok ückagitciyim ya😁.Hemen karsi takimin hocasini aradim ,bizim hocayla berabere kalmaya anlasmislar.Bende ona butun atilan toplari yerim kac para verirsin diyince adam havalar uctu tabi ,sonucta uc puan ya😀.Ancak sizin takim bize gol atarsa diyince ona sen merak etme dedim ,onu ben hallederim .Anlastik ama bizim takimi simdi ne yapacaktim .Uzun uzun dusununce aklima bir plan gelmisti.Bizim takim her mac oncesi taze meyve suyu iciyorlardi.Bunlardan birkacina müsil attim .Maca ciktigimizda herkes baya iyi oyniyordu .bizim hoca hicbirseyden habersiz sevinc cigliklari atiyordu.Macin 20 dk dolarken birkac oyuncu baya rahatsizlandi .onlar cikinca yedekler girdi ama onlarda baha comezdi yani pek etkileri olmadi .Ben atilan her topu yiyor ,yalandan agliyordum😁😁.Mac bitmis bizim takim hezimete ugramisti.Mac bittikten sonra ben parayi almaya gidjnce bizim hocada pesime takilmis.Ben paralari alirken yakalandim .Hocadan baya dayak yemistim.Hastanede 2 hafta yattik.Benim hoca benimle rafakatci olarak kaliyordu.Ben paranin 3\2 daha once almistim😁,o bunu bilmiyordu.Herseyi siparis veriyorduk ama parasini bizim hocaya odettiriyordum ,ona bakarak hocam kerizler olmasa nasil yasanir dunya diyordum.O da sırıtıyor ama anlam veremiyordu ya😀😀.

Şabanın filmi geldi aklıma (enayiler) denmişti

Üst Alt