Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[BaY_CiN] YaLNızLıK

BaY_Cin

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Sigaramın dumanında boğuyorum kendimi masada yanıp tükenen mumun ateşinde yaktım ümitlerimi siyah bir is tıpkı yüreğime ektiğin siyah umutlar gibi yine siyah bir gece ne şafak sökecek nede bu içimdeki sızı dinecek . .

Titresede ellerim yokluğunun ayazında nefesimle ısıtıyorum gözümden düşen her bir damlanın yalnızlığında sen şimdi nerdesin ne haldesin ne fikrindeyim ne düşünde belkide ama şunu sakın unutma alacağım son solukta sen olacaksın çıkmadan bu can bu bedenden adın düşecek son hece dilimden . .

Tükettim sana olan kelimelerimi ne hecem kaldı ne gözümde bir damla yaş şimdi yazacak harfim bile yok Gece karanlık yine gözümde damla damla yaş nefesim titriyor aldığım soluk genzimi yakıyor alsam olmuyor almasam almasam diyorum son bir soluk daha . .

Yüreğindeki güzel sözler hiç eksilmesin BaY_Cin :)
Seni tekrar bu sayfalarda görmek ne güzel :) Yeni şiirlerini bekliyorum ;)

OOooooooo çok güzel bir şiir yüregine saglık baycin. Yüreginin güzelligini yansıtmışsın.

Yüreğinize sağlık..
İçten bir iç döküm, ne denilebilir ki..
Yüreğinize su serpilerde rahatlarsınız inş.

Esinle kalınız..
Devamına...

Üşüyorum . .

Bak üşüyorum yine sensiz tükettiğim bir gecenin hıçkırık hıçkırık sabahında
avuçlarına alırdın ya hani ellerimi hep üşürdü ellerim şimdi yalnızlığının ayazında Üşüyorum . .
Gitmeseydin diyorum böyle gitmeseydin yıkıp kırıp döküp üzüp ağlatıp gitmeseydin
o gece karası geceden kara gözlerine hasret bırakmasaydın . .
bakıp bakıp daldığım siyahında kaybolduğum o kara gözlerine hasret bırakıp gitmeseydin diyorum.
Ama gittin bak yoksun şimdi ellerimi ısıtanım yok baktıkça daldığım kara gözler yok seni seviyorum diyen yok seven yok sevdiren yok güldüren yok yaşamak için bi nedenim de yok sen yoksan neyleyimki bu yaşanası hiç bi yanı kalmayan hayatı sen yoksan napayımki bu seni sensiz yaşayan canı sen yoksan napayım bu içimde yanan ateşi yaktı kavurdu ne ateşin sönüyor nede kor oluyor esse şöyle derinden bi rüzgar usul usul savursam küllerini kalmasa senden geriye ne bir anı ne bir düş ne bir gülüş söksem köklerini savursam seni ağlamadan gözlerimden düşsen damla damla . .

İÇİMDE ÖYLE GÜZELSİN Kİ KİRLETMEYECEĞİM ONU SENİNLE ADIN BATSIN . .

Bu kadar zormuydu senin için bu kadar acımasız bu kadar kolaymıydı senin için hiç düşünmeden hiç anlamadan kendini düşünerek gitmek bu kadar kolaymıydı Nasıl altından kalkıcam bu yalnızlığın nasıl becerecem bu sensizliği nasıl nasıl ..
Ağlama demek kolay geliyor sana ağlamamak mümkün mü
yürek yanmadıkça göz yaşarmazmış sende mi körsün göremeyecek kadar gözlerimi sende mi ZALİm sin sevemeyecek kadar beni sendemi hainsin pusu kuracak kadar Sendemi Kahpesin dalga geçecek kadar hiç mi hiç mi yok Yüreğin kalbin Sevgin Seninleyken olmadığım kadar mutluydum taki gidene kadar çekip gittin düşünmeden Attın bütün yalnızlıkları üzerime attın körpecik bedenimi yalnızlıkların içine
Ama Ama şunu bilki çıkacam bir gün karşına konuşmasamda gözlerim anlatacak Her şeyi sana susucam konuşmadan bir tek bir kelime bile etmeden susucam Bir merhabayı bile çok görecem sana vicdanın sızlamayacak biliyorum Duygulanmayacaksın ağlamayacaksın benim ağladığım beni ağlattığın kadar Bakıcaksın anlamsızca bana nolduğunu bile anlamadan kaybolacam gözlerinden Hayatından düşlerinden rüyalarından girmeyecem artık kabuslarına hissettirmeyecem O en güzel duyguları sana paylaştırmayacam hiç bir şeyi yalnız yapa yalnız kalacaksın
Yüreğin titreyecek belki ben geldiğimde aklına bedenin kasılacak gözlerin dolacak Ama çok pişman olacaksın yaptıklarına lanetler okuyacaksın bunu UNUTMA !
Bir gün bir gün dikilicem karşına sadece gözlerim konuşacak sana
Artık bıraktım ağlamaları . . gülmüyorum ama
Gülemiyorum sen geliyorsun aklıma senle yaşadıklarım yaşadıklarımız
İçimde bir şeyler oluyor bir fırtına kopacak derinden hissediyorum
yine alıp götürecek beni bir taraflara belkide yüreğimi yüreğine
belkide savurup atacak hayatın en kuytu en korkunç yalnızlıklarına
Nolurdu nolurdu gitmeseydinde beraber yaşasaydık bütün bunları
Ölmek ahhhhhhhhhhh ölmek Öldüremedin beni be GÜZEL GÜLEN GÜZELİM

Öldüremedin güzelim beni ÖLDÜREMEDİN yüreğimde ki sevgini
Ben ÖLMEDEN kimse dokunamaz içimdeki sana kimse cesaret edemez girmeye

NOLUR NOLUR GERİ DÖNÜN YALNIZLIKLARIM GECELERİM NOLUR . .

Bu kadar zormuydu senin için bu kadar acımasız bu kadar kolaymıydı senin için hiç düşünmeden hiç anlamadan kendini düşünerek gitmek bu kadar kolaymıydı Nasıl altından kalkıcam bu yalnızlığın nasıl becerecem bu sensizliği nasıl nasıl

Önemli olanda zaten bunu becermek. Tşkler paylaşımın için

Duygularını kelimelere dökebilmek ne kadar güzel...
Uzun zamandır şiir yazmadığımı fark ettim senin şiirlerini okurken.
Bana ilham perisi pek sık uğramaz zaten.En iyisi mi sen yaz biz okuyalım Devrim ;) Gönlüne sağlık...

Üzülmemek için kendime söz vermiştim GÜYA güya üzülmeyecektim sondun son . .
İlk ve SONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ..................................
İçimden sana küfürler etmek hakaret etmek en ağır ağza alınmayacak sözleri sarfetmek geliyor . .
ama düşmeyecem senin seviyene ama bozmayacam terbiyemi söylemeyecem hiç mi hiç bişey
Sadece sadece bakacam gözlerine azıcık gururun varsa azıcık kalbin varsa anlarsın
Ama nerdeeee sendeee . .
İlk başta gözümdeydin sonra ellerimi çaldın sonra gözlerimin mapusluğu başladı . .
Yetmedi kablimide çaldın yetinmedin hayatımı da aldın elimden . .
AL al hepsi senin olsun sen mutlu ol düşünme beni zaten hiç düşünmedin ki . .
Ne kadar körmüşüm göremeyecek ne kadar aptalmışım anlamıyacak kadar
Bi güzel eğlenmişsin benle oynamışın bütün hayallerim duygularım ümitlerimle
Ne kadar körmüşüm ne kadar aptal ama helal olsun
Ben olamadım yapmacık ben söyleyemedim hiç bir yalan bir çocuk edasıydı duygularım
Öyle saf öyle temiz ama senin gibi ŞERRRRREEEFFFSİZ oynadı bütün çocukluğumla
Oynadı bütün hayatımla ne yapayım şimdi ne diyeyim sana anlamazsın ki
yüzüne tükürsem yağmur yağıyo dersin
İçim acıyo be göz yaşlarım durmadı gittin gideli uyku nedir gülmek nedir unuttum hepsini
Bir sen vardın bir tek sen anlayamadın bunu göremedin galiba kör olan ben değil sensin
Attığın adımı merak ediyordum gördüğün gözleri tuttuğun elleri aldığın nefesi
Boşa geçirmişim anlaşılan boşa harap etmişim kendimi . .
Yinede kaldı içimde bişeyler ben senin kadar VİCDANSIZ değilim ben de yoktu yalan
korkar oldum insanlardan korkuyorum artık gecelerden yalnızlık boğazımı sıkıyo
Göz yaşlarımda boğulacak gibi oluyorum elimde olsa bi an durmam BOĞULURUM . .
Seni tanıdığım güne hiç lanet etmedim hiç üzülmedim hiç KEŞKE TANIMASAYDIM demedim
Senin gibi birini tanıdığıma çok sevindim senin gibi KALLEŞ insanların neler yapacağını öğrendim
Senin ne kadar aşşalık ve senin gibi daha ne kadar aşşalıkların olabileceğini öğrendim
Her son bir başlangıçmış benim başlangıcım yok sonum çokkkkkk . .
Bak yine ağlıyorum yine aklıma geldi o yalandan multu beraber oldumuz günler
Sen gittikten sonra artık hiç sevmeyeceğim diye yemin etmedim
Sen gittikten sonra hiç kimseyi de sevemedim . .
İçime attım her şeyi ama şimdilerde kaldıramaz oldum her son bir yıkılışmış bunu öğrendim . .
Ve BİTİRDİM BİTİRECEĞİM BİTİRMEM GEREK ÖLDÜRECEĞİM İÇİMDEKİ SENİ VE KENDİMİ

SENİ BENİM KADAR SEVEN VARSA SANA BENİM KADAR HASRET KALSIN . .

Bu gitmeler çok oldu kaldırmaz oldu artık yüreğim her gidişte bi yara bi darbe daha
Seni sana bırakmam bırakamam sende beni bana bırakma . .
sen gidince yaşayacağımımı sanıyorsun seni unutacağımı unutabileceğimi mi sanıyorsun
yanılıyorsun yine . .
Aşığım be sana deli gibi manyak gibi müptelan oldum nefes nefes damar damar
Her gidiş bir umudumun sonu yeni bir başlangıç acılarıma çekemem bırakma . .
Ağlatma yorma yüreğimi yıpratma koparma beni hayattan sökme yeniden umutlarımı
bir dilenci misali her gece yalvardım allaha seni bana geri versin geri getirsin bitirsin bu özlemi diye
Uzaktasın şimdi kim bilir belki mutlu belkide bin pişmansın kim bilir belkide yoksun
Ne bi haber ne bir iz nede bir ses umudumu hiç yitirmedim yitirmemde beklerim . .
sanki haramsın bana sanki yasaklısın bana bağlanmaya, yokmuyum ne bu hayatta
yaşamıyormuyum ne kimse görmüyormu beni kimse duymuyormu nolur nolur birisi aydınlatsın karanlıkları
Kaldırsınlar gözlerdeki perdeleri ben neyim be ben kimim hiç değerim yok değil mi
karanlığın içindeki gizlerdemi saklıyım bu kadar mı karanlığım . .
Masada yanan mum gibi yanıp tükenip eriyorum AŞKIN dan
Korkum erimek değil eriyince Ateşin sönmesinden korkuyorum korkuyorum geceleren
her gece içim gidiyor, gecelerden kaçıyorum saklandığım yer mum ışığının gölgesi
nolur Nolur söndürme Ateşi . .
Hüzün kokuyor yine gecelerim hani gitmeyecektin nasıl dayanayım ben şimdi buna
Nasıl kaldırayım bu Kalleşliğin yükünü ne ile öderim bu hayatın bedelini . .
göz yaşlarım kabul olmuyor, her gece sana ağlıyorum kokun haala üzerimde
İçtiğin sigaranın Küllerini baktığın aynayı tuttuğun tarağı yattığın yastığı haala haala saklıyorum
Silmiyorum göz yaşlarımı kurutmuyorum da bir gün gelip silmeni bekliyorum bekleyeceğim . .
Biliyorum gelmeyeceksin bekle beni ben beyazlar giyip geleceğim
umrumda değil artık hiç bir şey yaşamakmış yaşadığımı sanmak
HANİ UNUTURSUN DEMİŞTİN noldu neden UNUTTURAMADIN nerdesin şimdi bırakma beni yalnızlıklara
her günüm bir önceki günün bedelini ödüyor bıktım bedel ödemekten bıktım göz yaşı dökmekten
BIKTIM SENİ BEKLEMEKTEN . .

ŞİMDİ SEN BEKLE BENİ BEYAZLAR GİYİP GELİYORUM SANA . .

güzel hatta çoğu güzelden de öte yazılarını paylaştığın için teşekkürler..yüreğine kalemine sağlık..

..."Masada yanan mum gibi yanıp tükenip eriyorum AŞKIN dan
Korkum erimek değil eriyince Ateşin sönmesinden korkuyorum"

Yine kasıp kavurmuşsun ortalığı :) Ne diyeyim ki,sen hep yaz Devrim ;)

Ey kalbim yazık sana değermiydi bu kadar acıyı çekmeye katlanmaya
Hiç düşünmedin mi kendini hiç düşünmedin mi beni hem kendini hem beni mahvettin
Ne vardı bu kadar sevecek ne vardı kör düğüm olacak ne vardı geceleri gündüzlere katacak . .
Hani nerde şimdi o içine sıdıramadığın hani nerde ona verdiğin mabedin bana bile yer kalmamıştı sende
Noldu şimdi hani göster . .
Yok deği mi yok artık ama hala bulamıyorum kendime yer sende hala dışındayım
Bitir artık aç kapılarını al beni içine neden bir neden göster bana bir HİÇ başka bişey yok
Seni bırakmazdı hani senin için yanıp tutuşuyodu hani hani geceler gündüzler ay gök yüzü hepsi sizindi
Nerde şimdi bak bi etrafına kalmışmı ondan sana bişeyler hani haniiiiii nerde şimdi
kabullen artık yık şu duvarlarını erit içindeki buzları belli hiç bişey kalmamış ondan sana
Ahhh ahhhh elimde değildi elimde olsaydı ne ona seni nede onu sana bağlardım . .
Yoktu değil mi onun gibisi yer yüzünde yaratılmamıştı değil mi
Yazık be yazık bu duygulara bi tanıyabilseydin onu bi anlayabilseydin . .
şimdi seninle belkide daha mutlu olacaktık ben böyle, sen paramparça olmayacaktın
değdimi, değer verdimi sana anlattımı hiç sana, sevgisini, sen yolunu gözlerken sen onun nefesiyle yaşarken O o naptı çekip gitti fırlattı seni gecelerin göz yüzünün ay ın karanlığın en ücra köşelerine
Heycanlandın yine hissediyorum kanatıcan değilmi yine yaralarını nefret ediyosun değil mi benden
Nolduuuuuuuu Nolduuuuuuu be kahrolası SEVDİN DE noldu nerde şimdi hani göstersene
Tut sana ellerinden baksana gözlerine konuşsana anlatsana SANA AŞIĞIM desene diyebiliyosan
Nerde G İ T T İ . .
her zamanki gibi bırakıldın yine yarı yolda gidemeyeceksin o yolun sonuna
Ya sonun olacak yada sen olmayacaksın o sonda . .
Düşünme artık üzme bu kadar kendini yaşandı bitti. zor geliyor dimi BİTTİ demek . .
Kaldıramıyorsun değilmi bir günden bir güne düşündün mü hiç beni gözlerimin neler çektiğini
Geceler boyunca bedenimi yıprattığını beni bi kadavra gibi kullandığını hiç düşündün mü ¿
Sen sadece kendini düşündün o kandırıldığın Kahpe yalanlara boyanmış AŞK sözlerini düşündün
Sevildiğini sandın değilmi Sen onun için Sadece Bi EĞLENCELİKTİN . .
sen hiç olmadın onun için sen sen bir OYUNCAKTIN . .
Boş ver be değmez bu kadar acı çekmeye başka bahara bırak elbet biri kaldıracak
sararıp dalından kopup yere düşen yapraklarını el bet biri havalandıracak onları . .
BEKLE sadece BEKLE zamanı gelecek Çok mutlu olacağız Sen ve Ben . .

BEKLEYECEĞİM BIKMADAN YILMADAN DAĞILMADAN BEKLEYECEĞİM . .

devrim arkdaşım bu güzel etkileyci sitemlerin duygu yüklü yazıların üzerine bişi bulamıyorum diyecek.. yüreğine sağlık arkadaşım..

Sana, kimsenin sana veremeyeceği hayatımı bırakıyorum bir önemi yok biliyorum
ben varken olmadığı gibi yokkende bir önemi yok bir değeri bir CAN ı yok biliyorum
sana seni bırakıyorum bendeki yerini bendeki seni değil Seni Sana bırakıyorum
bana gereği yok sensiz bir hayatın benim için önemide yok sensiz yaşamanın
Söylemiştim ben kendimi sende varettim ve yine Sende yokediyorum
KORKMA . .
Dönmeyeceğim gerisin geriye gelmeyeceğim geceleri rüyalarına Sana And olsun
yemin ettim kestim kendimi kanım koydum bitirdim içimde sana And olsun
Geceleri . .
bir tek geceleri geleceğim gireceğim Kabuslarına ne tatlı bir rüya nede anlatılması zor bir düş
Sana And olsun almıyacağım seni ne gecelerime ne gündüzlerime ne düşlerime ne gülüşlerime
hep güleceğim hayata hiç göz yaşı dökmeyeceğim sen gittin bittin söndün diye
KEŞKE diyorum şimdi Keşke görmeseydim tanımasaydım bilmeseydim seni
gözüm kör dilim lal hayatım yaşanacak hiç bir yanı kalmayan hayatım sensiz olsaydı
KEŞKE . .
Görmek istemiyorum artık seni seni istemiyorum istemiyorum senli günleri SİLDİM
santim santim tek tek senli benli bizli ne varsa hepsini sildim bir bir birden bire
Yalnızlık açmayı bekleyen tomurcuk uçmayı bekleyen kuş doğmayı bekleyen bekek
bir sigara külü kadar yalnızım şimdi alışığımda
Yalnız Doğdum Yalnız Büyüdüm Yalnız Yaşadım Yalnız ÖLÜRÜM . .

Hiç üzülme dağlar kadar hür denizler kadar bereketli kırlangıçlar kadar özgür bir hayat diliyorum
seni üzmemek için elimden geleni gelmeyeni gücümün yettiği yetmediği ne varsa yaptım
Sana Meleğim dedim geceleri rüyam oldun sana Gülüm dedim hayatımı kokuttun
sana Hayatım dedim içine beni koydun sana demem gerekeni demişim
Sana CANIM dedim Beni Canımdan ettin !
ÜZÜLME . .

Son satırlarım işte bunlar bak istediğin gibi bitti işte gidiyorum her neyim varsa alıp
gidiyorum dönmemecesine gelmemecesine gidiyorum
sussamda karşında yutkuna yutkuna sen yinede tutma ellerimi
bakma gözlerime istemiyorum sana tekrar bağlanmak istemiyorum yeni acılar yaşamak
BİTTİ gidiyorum işte istediğin gibi susarak konuşmadan bakmadan gidiyorum . .

ÖLÜ BİR YILAN GİBİ YATIYORDU ARAMIZDA YORGUN KİRLİ VE KARANLIK GEÇMİŞİM OYSA BİLMEDİĞİN BİR ŞEY VARDI SEVDİĞİM BEN SENDE TÜM AŞKLARIMI TEMİZE ÇEKMİŞTİM . .

Son yazınız insanda ki kararlılıgı ön plana koymuş. Keşke hepimiz tüm zaaflarımıza karşı bu kadar kararlı olabilsek. teşekkürler ellerinize yüreginize sağlık güzel paylaşımlardı :)

Kahpelikler dolmuş kentin süslü boyalı sokaklarına AŞK gökkuşağı renklerine boyanmış yalanlarla
Gurur girmiş AŞKIN içine AŞK yine akıtmış göz yaşlarını sere serpe
İki kelimeye sığdırılmanın verdiği acıyla üzerine söylenen bütün yalanlarla umutları köreltmiş
Gün batımlarına veda etmiş geceleri görememiş bile AŞK dünyadan FİRAR ETMİŞ . .
bitirmiş mahpusluğunu bitirmiş içinde yeşeren bütün duyguları bitirmiş artık kendisi için söylenen yalanları
Kahpelik kalleşlik ŞEREFSİZLİK bu sensiz kentin sokaklarında yaşanan . .
Yüreğimdeki şehrin tüm sokaklarına senin adını vermiştim bilseydim yalan olduğunu adını bile anmazdım ADIN BATSIN . .
Dipsiz bir kuyudur AŞK ne tutunabilirsin nede tırmanabilirsin . .
Başladığında güller açar gönlünün her yanında Bitincede yakar kavurur gülizarlarını
Hasat mevsimi başlar gönlünün en verimli en üretken en bereketli topraklarında
Nadasa bırakırsın sulamazsın gönlünün AŞK filizlerini yeşertmezsin bilirsin bir yangını daha kaldırmaz yüreğin . .
Hani söz vermiştin git desemde gitmezdin hani söz vermiştin dönmesemde beklerdin
Hani söz vermiştin . . AĞLAMAK YOK ARTIK YÜREĞİM . .
Kuruttum göz yaşlarımı söylediğin bütün kuru yalanlarla kuruttum
Kahırlanmak yok artık giden bir HİÇ in ardından onun adı artık bir HİÇ
hiç olmadı hiç görmedim hiç yaşamadım hiç tadmadım hiç hiç ama hiç SEVMEDİM
söylemeyi o kadar isterdim ki bu sözleri . .

İki kelimeye sığdıramam biliyorum sende biliyorsun . . ama artık yoksunnnn
Tutamıyorum kurutamamışım göz yaşlarımı hıçkırıklarım kesiyor nefesimi
Atamıyorum içimden kurtulamıyorum bu AŞK denilen İlletten . .
ama Sana bir tek son bir kelime daha

S E N İ S E V İ Y O R U M . .

Bak bu şiir diğerleri kadar yerden yere vurmuyor sevgiliyi :)
Çok güzel bi şiir bu.Diğerleri de şüphesiz...
Sen bu işi güzel yapıyorsun zaten ;)
Aslında bir de bunları kendi sesinle söylediğin bi albüm çıkarsak sana süper olur ;) Hep söylüyorum,gel bu işi yapalım.Ben de menejerin olayım :)

Düştün yine aklıma sigaramın son nefes tadında . .

oysaki unutmaya çalışıyodum seni, beni, bizi, bizi bana hatırlatan her şeyi
Şimdi biz neyiz biliyor musun?
Akıp giden zamana göz kırpan yorgun yıldızlar gibiyiz birbirine uzanamayan
boşlukta iki yalnız yıldız gibiyiz birbirinden parlak birbirinden heybetli birbirine uzak birbirine hasret birinden birine birinden binine Lanet olsun . .
Gittin şimdi bir mevsim değil kos koca bir hayat girdi aramıza biliyorum ne sen dönebilirsin artık ne de ben kapıyı açabilirim sana !
Bir ayrılığın ilk günleri daha her şey asılı kaldı bitkisel bir yalnızlıkla . .
Tek tek gömüyorum yaşadığım herşeyi senli, benli, bizli ne varsa geriye ne bıraktıysan gerinde ne kaldıysa hepsini bir bir gömüyorum içime gömülüyorum
senden geriye kalan bir harabeyim şimdi, hayatla bağlarını koparmış bir bedenim şimdi, gölgelerde yaşayan bir giz, gizlerde saklı bir hüzünüm şimdi. .
Yüreği titreyen aşktan korkan senden geriye kalan bir ACİZİM şimdi,
şimdi gel geleceksen ya şimdi gel yada hiç gelme bıraktığın gibi bırak hiç gelme senden geriye kalan bir ölüm olacağım ve yalnızca yapa yalnız kendi denizimde sessiz sedasız boğulacağım . .

Hani Gittin Ya İşte Ben Orda Bittim . . Dönmesende Beklerim . .

Senmiydin Bana Uzak Duran Yoksa Benmiydim Seni Yürekten Seven
Hayalmiydin Yoksa Benmiydim Kabus Gören
Adını Kimselere Diyemedim Hep İçimde Kaldı İçime Attım
İnadına AŞIĞIM Sana İnadına SEVİYORUM İnadına İsyanım....

Gecemin Karanlığına Göz Yaşımı Katık Ettim
Yüreğimde Açan Tüm Ümütleri Sevgileri Mutlulukları Yerinden Çektim
Ay Işığıyla Dertleştim Her Gece Yıldızlara Seni Anlattım
Ama Sen Anlamadın İnadına AŞIĞIM İnadına SEVİYORUM

Göz Yaşlarımı Saydım Yine Bu Akşam Gecenin Bir Vaktinde
Her Birinde Bir Ah Sitemim Kendime
Ne İsyanım Var Kadere Ne Bedduam Senin Gibi Zalime
Sadece İnadına AŞIĞIM Sana İnadına SEVİYORUM İnadına...

Hiç Kimseyi Sevmemiştim Böyle Delicesine
Her Yerde Sen Nefesimde Adımlarımda Gecemde Hayallerimde
Yüreğimde Binbir Deprem Binbir Fırtına Savuruyor Beni Alabildince
Sen Sevmesende İnadına AŞIĞIM İnadına İsyan Ediyorum Yalan Sevgine

Uzaklardasın Unuttuğumu Sanarsın
Başka Kollarda Yalan Mutluluğu Ararsın
Elbet Bir Gün Sende Benim Yoluma Bakarsın
Ama Bekleme İsyanım Kendime Yüreğime SEVGİME

Son Satırlarımı Yazıyorum Sana Be Vicdansız Zalim Kadın
En Mutlu Günümde Karaları Bağlattın
Sana İçimden Küfür Etmek Geliyor Ama Nafile
Öldürdüm İçimde Seni Sende Beni İSYAN İSYAN İSYANIM Kendime . .

Seni unutamam belki ama Alışırım . .

bak uyutmadın yine gecenin karanlığı sensizlik gibi çöktü yine üzerime . .
Bak mutsuzum yalnızım kimsesizim tamda senin istediğin gibi, o andayım yine takıldım kaldım kurtulamıyorum
lanet olsun o andayım yine sen beni yakıp yıkıp giderken son bir kez dönüp bakmanı beklediğim o andayım . .
nede kolay gitmiştin ne kadar kolaymış gitmek bir ben beceremedim senden çekip gitmeyi
bir ben yapamadım seni bir an olsun anmadan yaşamayı becermeyi bir ben . . ardında yapayalnız kalan bir ben . .
Ben döksemde içimi böyle satı satır harf harf bilirim ne sızlar o taş kalbin nede aklına gelir ardında bıraktığın bir ben . .
ben sensiz hiç bir haltı beceremeyen bu ben ne çok işlemişin ne çok işlenmişsin böylesine yüreğime . .
Öyle büyük büyük sevmedim ki ben seni . .
bir çocuk edasıydı sana olan sevgim bir çocuğun o saf o tertemiz yüreğiydi bir çocuk kadar saftı sevgim yok yok şimdilerde anlıyorum saf olan benmişim. .
o kara geceden kara gözlerinde zehirlenen benmişim bir benmişim yanıp kül olan bir benmişim içinde senin olmadığın hayaller kuramayan bir benmişim günden güne kendimi sana bağlayan . .
Bu ayrılık zor geldi bana be güzelim acılar hüzünler hayaller üstüme üstüme geliyor hıçkırıklarım nefesimi kesiyor bir gün yığılıp kalacam bi köşede sessiz sedasız bir gün bir köşede kaybolup gidecem bir gün bir gün yakıp yıkıp gidecem tıpkı tıpkı senin gittiğin gibi bir gün becerecem bu lanet olası hayattan Vazgeçip Gidecem . .

Ne unutabildim seni nede vazgeçebildim ne kurtulabildim bu dertten nede bir gün yüzü gördüm . .

SAKIN BEKLEME BENİ BEN KENDİMDEN VAZGEÇTİM . .

Çizebilseydim eğer yüzünü dünyam, vazgeçirebilseydim seni eğer hayatımın anlamı olacaktın adını duvarlara yazacak çağımda çaresiz seni yüreğimde erittim. bir bir çektim umutlarımı yerinden filizlenmedi yüreğim gişinin peşinden . .
Eskittiğimiz yıllardan değil sızlayınca yüreğimin sen yanı işte o anlıyorum bir sana bir senin derdine düşmüş yüreğimin çilesini uğruna gecelerce döktüğüm göz yaşlarının bedelini işte o zaman anlıyorum gidişinle beni bir harabereye çevirdiğini . .
Ayrılık diyecem dilim varmıyor daha yeni söyledim çizebilseydim eğer yüzünü dünyam vazgeçirebilseydim eğer seni hayatım hayatımın anlamı olacaktın. Sevipte kaçanların hepsi mapusta yüreğin acının hüznün özlemin göz yaşlarının mapusluğunda ben seni göz kapaklarıma hapsetmiştim gözümle değil seninle göreyim diye . .
sana meleğim demiştim şimdilerde anlıyorum meğer sen benim son nefesimmişsin Nefretim bile değilsin . .
iNdirdim duvara astığım sigaramın dumanında saatlerce bakıp bakıp daldığım o resmini içtiğim içkiye seni düşürdüm, bu gece yine gözlerimi küllükte söndürdüm sensizliğin yokluğunun ayazında buza kesti almaya zorlandığım nefeslerim, titredi ellerim diken diken tüğlerim ama çıkmadı yinede ağzımdan tek bir isyan sözü beni öyle ardından darmadağın edip gidişine beni ardından iki damla göz yaşıyla baka bırakışına . .
Umutlarımın bittiği yere yazdım adını sonsuzluk değildi senden beklediğim, bir parça mutluluk diye diretmiştim çokmu geldi bilmem ki . . sırtımda şimdi gecelerim, sevdalarım cebimden senden öte söyleyecek sözlerim vardı benim ama söyleyemedim bir bir birden bire gömüyorum sensiz bıraktığın gönlümün denizlerine . .
Silkinip kendime gelmeliyim yüzüm gülmeli eskisi gibi, giderken üzerime saçtığın ölü topraklarını ayıklamalıyım tane tane kalmamalı senden geriye ne bir iz ne bir anı nede anımsanması mutluluk veren bir düş . .
Atmalıyım içimden seni kanasada yüreğim bende bırakıp gitmeliyim seni hayat denen bu kalleşliğin bir kuytusuna . .

KİMSELER BİLMEMİŞTİ GÖRMEMİŞTİ GELİŞİNİ TIPKI BENDEN GİDİŞİNDEKİ GİBİ . .

Gişin değilde ne zoruma gidiyor biliyormusun ;

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=vqFlWz9dKbI"]Ne Zoruma Gidiyor[/ame]

Sevmek yürek ister....................

Acıyı Tadmadan seven varmı acaba hiç düşündünüzmü ki sevmek acı çekmek değil diyebiliyorsunuz acı çekmeden sevilirmi hiç ben öyle sevgiye inanmam.... Belki klasik olacak ama büyük aşklara bakarsanız mecnun çölleri gezmiş niye ferhat dağları delmiş niye sizce bütün bunları yaparken mutlumuydular mutluydular acı çekiyor olsalarbile mutlu olmalarının tek sebebide yare kavuşmayı düşünmenin verdği umut o umutki çöl gezdirmiş o umut ki dağ deldirmiş....

............
Doğru sen zaten hep doğruyu söylersin
Bir çocuk ne anlarki sevmekten
Sevmek ne acı çekmek ne ne anlar sevgi uğruna ölmekten
Evet doğru Suçluyum
Suçum sevmek
Cezam ise Sevilmemek....

Ben hiç görmedim göz yaşı dökmeden sevildiğini muhakkak birisi çıkacaktır ben çok sevdim çokta sevildim ama hiç ağlamadım diyen işte o zaman sevgisinin değerini kendi ağzıyla söylemiş olacaktır. ben hiç görmedim geceleri uykusuz kalmayıp aşk yaşanıldığını hep acaba konuşabilirmiyim acaba gelecek mi acaba görürmüyüm acaba o mu acaba acaba acabalarla geçti bir çok akşamım.

Ne olursa olsun hayatta her şeyin bir bedeli var ve sevgide buna dahil sevginin bedeli ise acı çekmek acı çekmek sevilmek bir çok kişiye manasızca gelebilecek bir durum seveceğim ve acı çekeceğim demek acı çekmeden sevilecek severken acı çekmeyecek ahhhhh ahhhhhhh bütün aşklar sevgiler böyle olsa....

Her gece kan ter içinde uyanıyorsan eğer, hasretim ateş olup giriyorsa koynuna, beni düşünüp özlüyorsan, uyuyamıyorsan, ıslanıyorsa kirpiklerin beni her andığında, yağmur olup yüreğine yağıyorsam, her gece her düşündüğünde hızla çarpıyorsa kalbin, bensiz bir kez olsun gülmüyorsan, o şehirde savruluyorsan sokak sokak, ürperiyorsan yaprak yaprak . .

Hasret ateşleri yağıyorsa üzerine her gece, kül ateş, ateş alev, alev kor olup yakıyorsa, kahroluyorsa kalbin beni andığında ve hiç bir kural tanımıyorsa, artık titreyen yüreğine söz geçiremiyorsan, kaçmak istedikçe bana dönüyorsan yine ölüyorsan aşkımdan her gün dirhem dirhem . .

Benimle gözgöze her geldiğinde ben lal olmuş bülbül, sen gül oluyorsan, düğümleniyorsa boğazında kelimeler, çıkmıyorsa sesin, daralıyorsa nefesin, konuşamıyorsantek bir kelime, depremsi bir titreme başlıyorsa bedeninde ve çözülüveriyorsa dizlerinin bağı . .

Bensiz böyle boynu bükük duruyorsan eğer, kirpiklerinden süzülen damlalar ıslatıyorsa yüreğini her gece. hep bulutlarda saklıyorsan gözlerini, içine düşüyorsan tane tane her yağmur yağıdığında, kirpiklerinin kıyısında martı olup uçuyorsam, sesindem başka ses duymuyorsa kulakların, susuyorsa denizler, beni düşündüğünde gelip seriliyorsam kıyılarına sular gibi, gelip sokuluyorsam uykularına, gelip sokuluyorsam rüyalarına, bensiz geçen gecelerde titriyorsa yüreğin beni bensiz yaşamaktan . .

Damarlarında aşk olup dolaşıyorsam . .
Yalnız yıldızlarla paylaşıyorsan beni sevdiğini . .
Ateş olup yakıyorsam
Beceremiyorsam bensiz yaşamayı . .
Beceremiyorsan ölmeyi . .

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Gel Gel de Şu Seni Ölümüne Seven Yüreğime Sor Seni . .[/SIZE][/FONT]

bu şiirler direkt kara sevdalılara hitap ediyor,bu zamanda hala böyle karasevdalı insanlar var mı,çok ilginç

Gök yüzüm olman gerek, ister bişeylere benzetilmeye çalışılan bembeyazdan daha beyaz bi bulut ol masmavi gökyüzünde istersen yürek hoplatan ışık saçan kasvet yaratan simsiyah bir bulut ama yağman gerek benim üzerime . .

Sigaramda duman olman gerek küllüğümde kızıllığını yitirmemiş kül yüreğimde dert olman gerek gündüzlerim olmasanda kapkara kapanman gerek geceleri gecelerime huzurum olmasanda yüreğime batmış kıymık olman gerek ince ince sızım sızım sızlatan gözümden yaş akıtmasanda gözlerimi doldurman gerek ister sözlerinle ister gözlerinle . .

Alamadığım nefes olman gerek göremediğim gün olman gerek yazamadığım harf söyleyemediğim söz olman gerek beni anlamasanda anladığını hissettirmen gerek anlamsız anlamsızlıklar içinde gülüşünle anlam katman gerek anlamsız anlamsızlıklarıma damar damar gezmen gerek kanımda yakman gerek yüreğimi savurman gerek küllerimi küllerini hiç olmasanda oldurman gerek beni bende seni bendende öte . .

Sarmasanda yaralarımı kanatman gerek acıtırım diye korkmaman gerek bilmen gerek canımdan can ömrümden ömür alman gerek yaşamasanda benle beni bana bırakman seni bende bırakman gerek damla damla yağman gerek alamadığım nefeslerimde karadan daha kara gecelerimde . .

Ağlasamda karşında yutkuna yutkuna silmemen gerek gözümden düşen her bir damlada seni bulman gerek susman gerek ölüm gibi ruh gibi gece gibi Ölümmm ardımdan ağlamaman gerek her gün gelmesende arada bir gelmen gerek bir tas su dökmen gerek sensizliğimin üzerine örttükleri topraklarımı sulaman gerek dua etmesende sitem etmen gerek mezar taşıma her dokunuşunda hissetmen gerek sensiz çarpan yüreğin durduğunu bilmen gerek . .

Beni bişeye benzetmemen gerek beni bişeyde aramaman gerek benden bişey beklememen gerek musallada dururken verdiğim sözü tuttuğumu bilmen gerek senden sonra kimseyi sevmeyeceğim senden sonra kimseyi sokmayacağım dediğim bu yüreğin kimseyi sevmediğini bilmen gerek yapmak için değil istediğini istediğin için yapman gerek cansız yatarken niye gittin değilde ben şimdi sensiz napacam demen gerek . .

Ben gittikten sonra yeminler etmemen gerek sevmeyeceğim öleceğim dememen gerek iki üç ay sonra unutacağını bilmen gerek dört beş ay sonra başka birini seveceğini bilmen gerek herkesin ben gibi benim gibi sevmeyeceğini bilmen gerek ben gittikten sonra eğer gerçekten sen ben gibiysen . .

ÖLMEN GEREK . .

Bu seninkisi farklı bi kabiliyet.Bi anda yazıveriyosun.Derinden ve etkili...
Bunları ben bi yere kaydediyodum ama buraya yazman daha iyi olmuş;)
Teşekkür ederim,yağmurdan önce benimle paylaştığın için...
Sen yaz yeter ki,kaydetmeye üşenirsen ben kaydederim ;)

Üst Alt