Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Biküspit aort, esansiyel (primer) hipertansiyon ve halluks valgus özür oranı?

A.garip

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar öncelikle emekleriniz ve aydınlatmlarınız için tşk ederim . Bende biküspit aort var ( orta derece ) EF değeri 57 . 2 defa anjiyo oldum. Son kontrolumde doktor damarda genişleme , kalp duvarında da kalınlaşma olduğunu söyledi . yaklaşık 7 ay önce yüksek tansiyondan raporlu ilaç kullanmaya başladım . Daha önce iki ayağımdan halluks valgus opere edildim . Sol ayağımda sıkıntı yoktu ama sağ ayağım tekrar etti . yaklaşık 4 yıl önce tekrar opere edildim greft kemiğinden ayak tarağına takviye yapıldı . Şu an ayakkabı giymekte ve yürümekte zorlanıyorum . Bu bulgularla engelli raporuna başvuru yaparsam oran alabilirmiyim , alabilirsem kaç olur sizce ?. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim .

Son düzenleme:
EF/57,normal sınırlarda olmasada(60/65)
Normal sayılabilir,
Diğer
Vakgus(ayak veya parmak şekil bozuklukları)
Opere edilmiş,
+Ht,

Engelli rapaoru için olumlu görünmüyor,ancak hepsi bir arada yakınen değerledirilirse(hekim kanaati) belki olumlu bir sonuç çıkar,
İsterseniz şansınızı deneyin...
A.garip

05.07.2022 de başvuru yaptım 08.07.2022 de raporum çıktı .
KLAS 2 HT+ KLAS 1 KAPAK HAST. (KARDİYOLOJİ GÖRÜŞÜNE İSTİNADEN) ÜRİNER
İNKONTİNANS (ÜROLOJİ GÖRÜŞÜNE İSTİNADEN) % 32
LOMBER DİSKOPATİ % 14
Toplamda % 42 oranla süresiz rapor aldım . Bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim ...

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
Üst Alt