Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek nakli ameliyatı genel anestezi altında mı yapılır?

YOLCU33

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar böbrek nakli ameliyatını genel anestezi altında mı oldunuz ve kaç saat sürdü

YOLCU33
Siz mi nakil olacaksiniz baskasi mi? Çünkü bu sorularınızın cevabini zaten doktorunuz siz sormadan söylerdi

Evet genel anestezi benimki 5 6 saat sürmüştü

gul2011 hanım ön bilgi sordum.Şu an nakil olmayı düşünmüyorum.Teşekkur ederim...

YOLCU33

Ben faydası olmayan ve kesinlikle ise yaramayacak soruların sirf meraktan ya da varsayimlara dayanarak sorulmasini yanlis buluyorum, saglik konusundaki sorularin kisinin kendi doktoruna sormasi taraftariyim. Böbrek nakli lokal.anestezi ile olacak bir operasyon zaten degildir bu dişe yapilan kanal tedavisi değil ki, bir organın vucuda nakledilmesi soz.konusu. Ayrıca her ameliyatta olduğu gibi komplikasyonlar mevcut yani 6 saat degil belki 10 saat sürer belki hayati risk taşır bilemeyiz. O yüzden en doğru cevabı doktor verir sanirim siz verici olmayi düşünüyorsunuz hatta baska ihtimaller de geliyor akla da vericiyseniz daha kısa da sürebilir, doktorunuzla istisare edin derim

gul2011 İnsanların bişeyleri sorması için bu forum var.Son yaptığınız yorum etik değil.Ayrıca,siz bir yazım kurallarını öğrenin.Cümleleriniz çok karışık.Sağlıklı günler.

hakan4134

Yazım konusunda cok hassas bir insanimdir ilk kez bu konuda eleştiri aliyorum tabii ki sizin dusunceniz saygım var telefondan ancak bu kadar oluyor bu bir

Ikincisi de etik olmayan kisim nedir söyler misiniz?

Yazdıklarımı bir kez daha okudum da, burada böbrek nakli genel anestezi ile mi oluyor denmis
Evet burasi bir forum ama bu forum tıp doktorlarinin konsültasyon verdiği ya da tıbbi bilgilerin alenen konuşabilecegi bir forum degil
Böbrek nakli olmak isteyen birisi bunu doktoru ile konuşarak öğrenebilir zaten

Yani bana etik olmayan kısmı söylerseniz daha net cevap verebilirim de, sizin etik kavraminin ne oldugunu bilip bilmediğinizden şüphe duydum. Hastalik konusunda internetten araştırma yapip kendine teşhis koyan kişiler ile, hastalıklar konusunda forumlara sorarak bilgi almaya çalışanlar benim gözümde çok da bilinçli değildir. Yazimda da özellikle lokal anestezi ile olan bir ameliyat değil diyerek açıkça yazmışım nesi anlasilmadi acaba?

Merhaba,

Tamam siz haklısınız.Konuyu uzatmaya gerek yok.

Üst Alt