Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbreklerim %60 çalışıyormuş. Böbrek yetmezliği çok büyük ihtimal..?

mehmet_ea

Üye
Konular
96
Reaksiyonlar
0
Son bir aydır kan ve idrar sonuçlarımda anormallikler olduğundan gerekli doktorlara gittim. İdrarda +3 protein ayriyetten KREATİNİN miktarı 1.55 ml/dl çıktı. Ve böbreklerimin 100 de 60 civarı çalıştığını söyledi. Nefroloji doktoruna yönlendirildim böbrek yetmezliği başlangıcı teşhisi ile.Randevu ile mi direkmi gitmem gerektiğini tam çözemedim.
Bu durumda olan biri için böbrek sıkıntıları tahminen ne kadar önce başlamış olabilir . Yani durum bu kadar ciddiyete ulaşana kadar daha önce farkedilmemesi normalmi. Yada benim şu an bu durumda olmama sebep olan durum tahmininize göre ne kadar önce başlamış olabilir
bu sıkıntılar.

Son olarak bu böbrek sıkıntıları yaşamış arkadaşlar ilerki süreçlerde beni neler bekleğini söyleyebilirmi. Birde 4c li engelli memurum 15 senedir psikiyatrik birçok ilaç kullanmaktayım.bunların sonucunda böbreklerimin sıkıntıya girmiş olabilirmi. Birde 2700 prim var yani emeklilik haklarım nasıl olur tabi yaşarsam

Üst Alt