Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boyun fıtığı krem ilaç önerisi?

Pluvia

Emektar Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
1
Boyun fıtığı için krem ilaç önerisi olan varmı hiç bişi fayda etmiyo gergin boynum hep azdı gene buaralar sinir ediyo beni

7/24 buradasın normal :) Dışarı çık düz bak...boyunluk kullan.

Gece düz yat..
kafanı ağrı geçsin diye sağa sola oynatma...
Ağrı gecince egzersiz yap...
Kas gevşetici kullan bazılarında işe yarıyor.

Krem mrem arama...fayda etmez.

Kaç senedir aunı bıktım valla busene arttı geçmiyo gevşemiyoda

Gir çık yapmıyom forma ordan açık görüyosan bunla ne ilgisi var

ne ilgisimi var...Öncelikle boynunun neden ağrıdığını çözmen lazım ki ağrıya çözüm bulasın.
Hangi konuya baksam muhakkak bir yorumun var buda demek oluyor ki vaktini burada geçiriyorsun.
E kolay değil ekrana baktığında otomatik olarak eğiliyorsun. E haliyle ağrı yapıyor :)

Salim G. Kalbini kurmak istemiyom gevşetici ve krem önerisi olan varmı diye açtım sen konuyu saptırıyon işim yok herdakka formda yazmaya

Daha yazma bişi

kaderimsee çekerim.. muscoril surtalit etolfort etotio aklıma gelmeyende var kremlerde cabası

İçtimi gevşeten bişeye denk gelmedim daha

Biberli krem var minik onuda sürüyom yok mübarek geçmiyo

Etrafta sinir olduğum insanlarda var gerildikçe dahada artıyı sanki

Pluvia bi profenid 150mg etken maddesine internetten bakabilirsin.
Dr değilim sadece yardcı olmaya çalıştım.
Yine de aile hekiminize danısın.
Geçmiş olsun.

Pluvia bu ilaçlarla beraber egzersiz ile desteklemen gerekiyor.
Dediğim gibi dr değilim.dr unla da konuş.
Sonra yan etkisi falan olur ALAH muhafaza. Bana iyi gelen sana iyi gelmez vs.
Sadece yardımcı olmak istedim.
ALLAH a emanet.
Selametle.
Hayırlı cumalar.

arkadaşlar buradan neden ilaç önerisi yapıyorsunuz sana iyi gelen başkasına iyi gelmeyebilir belki hastalığı önereceğiniz ilaçlarla daha da artar o zaman vicdan azabı çekmeyecekmisiniz hastaneler ve doktorlar niye varki önerin ilaçları olsun bitsin dimi gerçekten ilginç siniz ya cahil olmayın şu uzay çağında ya

mert124 aynı tür ilaçlar çoğunu içtim zaten doktorda ezberlemiş aynı ilaçları nezamn gtsem aynılarını veriyo burda rahatsız oln arkadaşlarda var boyun fıtığı

Biliyom çoğunu ilaçların sorun yok

Gide gele öğrendim
bitmeyenumut2 babannemin ilacıdı o:) neresi ağrısa içerdi

mert124 kardeşim ben uyardım ama bana iyi sana iyi gelmeyebilir dr la konuş diye. Sonrasında ALLAH muhafaza yan etki eder vs dedim ben.

Selametle

doktor verirse bile kasgevseticilerin zararlari cok.ama cok lazimsa tabi kullanilacak.
merhemlerin ne yanetkisi olacak.
sicak tut pluvia. havalar yavastan bozmaya basladi ya. bununda sonucu agriyordur. gecmis olsun.

GRAHAM BELL bugün tilcotil bide kamoflin sürdüm ısıtıcılı güzel oluyo yanınca :)biraz kesti ağrıyı

Hergün içmiyom zaten ağrıdığı vakit

Ankaradaken iğne yaptıydı doktır obile yaramadıya böle araara ağrı çekilmiyo uyutmuyo Allah vermesin kimseye bel ağrısından pis

Çok sağol cnm

Ben de yeni öğrendim boyun fitiğini bende de varmiş hayta boyun düzlesmesi de varmis genelde kas gevsetici veriyolar ağri icin krem veriyolar ama egzersiz de gerekiyormus fizik tedaviyi 2 ay sonrasina verdiler diski geri itebilme durumu gibi bi olay varmiş fizik tedaviyle ilaci en iyisi doktor yazar ağrilarinin arttiğini soylersen belki ekstra ağri kesici verir burdan soylenen bi ilacin yan etkisi sende hasar yapabilir

Arkadaslar bazen bitkisel ılaclar hersey den daha iyi gelir fıtık icin 1 yemek kasıgı kırkkilit otunu bir su bardağı su da 5 dakika kaynatın ılımaya baslayinca süzün ve bu suyu 1 ay boyunca her gun fıtık olan bölgeye masaj yapın yaklasık 10 dakika ve yarım saat o bolgeyı ılık tutun 1 ay sonra Allah in izni ile agrı kalmayacak her gun taze hazırlayın ve masaj yapması ıcın birinden yardım alın ani hareketlerden kacının ve sürdükten yarım saat sonra 5 dakika egzersiz yapın ınsallah sifa olur

geçmiş olsun ne zamandır var bu ağrı

Hell fıre tşkrler oda iyimiş duydum bide acıelma yağı ve susam yağı karışımı iyimiş kullananlar fayda görmüş saraçoğlunun kürüymüş denicem bunlarıda
Ahmet T 3 senedir var tşkrler

Ağır taşıdığım zaman ertesi gün artıyo ağrısı mecbur taşınıyo

Üst Alt