Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boyun fıtığı veya benzeri durum yaşayan ya da boyunluk takıp faydasını gören var mı?

Konular
55
Reaksiyonlar
12
merhabalar,

yatakta telefon kullanmaktan kaynaklandığını düşündüğüm bir problem yaşıyorum. umarım ilerlemez.
yani ilk iki hafta ,ilk hafta boynumda hafif bir ağrı yaşadım ikinci hafta omuzlarıma vuruyordu otururken bi baskı hissediyordum. daha sonraları şuan yani çok hafif bir ağrı var sağa sola başımı döndürürken.

doktora gitmeliyim bunu biliyorum ama aceba geçici birşey midir yoksa ilerler mi. masa başında bazen 16 saat çalışan biriyim ve sanırım son zamanlar biraz sık bi şekilde abarttım ...

çalışmaktan zarar gelmez diye düşünerek yaptım ama sanırım hatalıyım. :(

ek soru: çok çalışmaktan alıkoyulacak mıyım sizce ? bilgisayar başında uzun saatler çalışmak benim tek zevk kaynağım. umarım bu olmaz.

KKELEBEKK

hiç sanmıyorum zaten klima var ama kullanmıyoruz.
yatarken de yastıkla anlaşamıyorum biraz. ağrı oluyor hafif.

Bende de teşhisi konmuş boyun fitigi var. Otururken yürürken yatarken boyun ağrısı yaşıyorum her yastigi kullanamiyorum
Fizik tedaviye gitmem gerekiyor ama maalesef doktora gitmek icin de işten izin almak zor oluyor simdi de koronadan zaten sağlık kuruluşuna gitmek riskli, yumuşak yastikla idare ediyorum
Ben de boynumu döndüremiyorum kasilip kalıyor
Bi baktırın derim, kollara da agri vuruyor mu?

gul2011

çok çok geçmiş olsun. yok kollara vurmuyor şuan başlardayım diye umuyorum. çünkü ağrılar çok hafif ve yürürken bir problem yaşamıyorum.

korktuğum bişey var. masa başı çalışmalarım sınırlanacak yada çalışma denilecek :( :(

size doktor bu tarz bişey söyledi mi? ve neler önerdi acaba

Keske deselerdi bana denen sey kesinlikle sirt cantasi da olsa canta takmayacaksın. Ama mecburum ilaclarim var, cuzdan telefon hatta yemegimi bile evden götürüyorum.
Ben de masa basi çalışıyorum işte kronik hasta olmama rağmen cagrildim pazartesi başlayacağım işim geregi bir suru dosya tasiyoruz, agir kaldirmam.raporla yasak "ağır islerde calisamaz " diyor ama amirim agir kaldiramaz yazmadigi icin kaale almiyor.
Keske bana da calisamaz deseler... bu dosyalar yuzunden boyun fitigi oldu zaten onceden yoktu

Son iki aydır ben de boynumdan şikayetçiyim. Hatta şikayetlerim öyle ağrı ile de sınırlı değil. Ağrı ve tutulma ara sıra olsa da sürekli başım dönüyor. Sinirsel bir sorun da olduğunu düşünüyorum. Fizik tedaviye gitmem gerektiğinin farkındayım ama işte pandemi sürecinden dolayı biraz daha beklemeyi tercih ediyorum. Visco ortopedik boyun yastığı kullanıyorum. Yastığa yeni başlamadım, rahatsızlığım olmadan önce de yıllardır kullanıyorum, alışınca normal yastık kullanılmıyor zaten.

doktor tavsiye ederse , çalışmaya ara verebilrim sanıyorum biraz napayım ...sorun ilerlesin hiç istemem doğrusu. ben bilgisaya başında uzun saatler çalışmanın hiçbir zararı olmaz sanıyordum.

Ne durumdasiniz arkadaslar? Ameliyatlik boyun fitigini kucultmus ve simdilik ameliyattan kurtulmus biri olarak size onerilerim olabilir. Buralardaysaniz bilgilerimi paylasabilirim.

HeLLioN

merhaba gecmis olsun bendede c5c6 fıtık var. sınıre bası yapıyor doktorlar ameliyat dedi fazla ağrım yok fakat boynumu belli noktalara çevirince sağ kolumun üst tarfında ağrı oluşuyor. son gittiğim doktor boyunluk ve kas gevşetici ilaç verdi. boyunluk rahatlattı. boyun fıtığının büzüşme yada iyileşme durumu varmı. durumunuzu anlatırsanız sevinirim

Üst Alt