Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa Amputespor'da oynamak isteyen DM

Konular
2
Reaksiyonlar
29
Öncelikle Herkese merhaba

Türkiye 2.lig seviyesinde mücadele ettiğimiz "Bursa Ampute" takımımızda oynamak veya bilgi almak isteyenler "DM" ile benden bilgi alabilirler

Deplasman maçlarında yol yemek otel masraflarınız kulup tarafından karsılanmaktadır. kanedyen,forma, krampon ihtiytaçlarınızda klup tarafından karsılanıyor.
Sizlere sadece gelip oynamak kalıyor, Hem spor yapmıs olacağız hem de sosyalleşip gezerek farklı bir aktivite yapmıs olacağız.
Tabi bunun birde profesyonel kısmı var iyi oynadığınız takdirde transfer olma ihtimalinizde var.
Omuz omuza birlikte top kosturacağımız ampute arkadaslarım ulaşabilirler

Bir tane futbol oynamak isteyen ampute yok mudur ya. Salmayın kendinizi sosyalleşin aktiviteniz olur. Üzüldüm adınıza

Benim bildiğim kadarı ile ampute futbol takımlarında oynayanların ekseriyeti gazi olmuş eski asker veya polisler. Onların bir grubunu bulabilirseniz o grupta futbolcu adaylarına erişme şansınız bana göre biraz daha fazla olabilir diye düşünüyorum.
İşiniz rast gitsin.

Aksine öyle bir şart aranmıyor. Kendim gazi vs değilim ama oynuyorum. Takviye ile güçlendirmek istiyoruz takımı ama engelli sıfatı yapışınca insana sanırım böyle ürkek çekingen oluyorlar

Bursadan olupta bu siteye ampute olanlar kaç kişi vardır diye merak ettim şimdi, oyuncu için buradan çok derneklere çağrı yapmanız lazım ;)

Takımımız şuan ligde zaten ve tam fakat daha güçlü hale getirmek tabiki isteriz. Bu yüzden buraya yazdım. Burdan da belki 1 kişi gelir diye.

Ben top oynamayı sevmiyorum, zaten foraj ameliyatı olduk 2 bacaktan da, bizden geçti, namazı kılsak yetiyor bize.

@mese official, Düşünceniz çok güzel.
Ama
Ampute olacak.
Bursada olacak.
Futbol oynayacak.
Bu siteye girecek.
Bu mesajı görecek.
Samanlıkta iğne aramak gibi.
Ama hiç bir şey yapmamaktan iyidir tabi ki.
Yorum yapayım da konu üstte dursun belki uyan birisi görür.

Teşekkür ederim 🙏 ampute öncesinde futbol oynamış olsun yeter. Ama burdan zor tabi bi ihtimal işte yazdım bakalım 😊
Protezcime söyledim de genelde başka spor yapanlar oluyor yüzme, masatenisi vs o yüzden hemen bulunmuyor

Ben asker veya polis gazisi olması gerek demedim. Sanırım tam ifade edemedim. Takımda genellikle onlardan oluşuyor demek istedim.
Selametle

Üst Alt