Merhaba arkadaşlar konu baya eski olduğu için sizlerden yardim istiyorum.. 2021 yılında sol taraf beyin tümör den ameliyat oldum. Çok şükür tümör tamamı çıkartıldı. Sonra ne oldu ise çenemden yemek yerken tık tık sesler olmaya başladı ve sağ sol yanaklarımı ısırmaya başlamışım. Bu yanak ısırmalar gece oluyor eminim. Sonra diş doktoruna gittim ve plastik ölçü alınarak gece takmam istendi. 1 ay kullandıktan sonra durum yine aynı devam etti. Hemen ankara çene ve diş sağlığı hastanesine gittim. Kontrol için mr çekimi yapıldı ve doktorlar çene eklem kayması olduğunu ve korkulacak bişey olmadığını söyledi
Dişlerimin tedavisi için dosya oluşturdular ve diş temizliği 4 tane diş kanal tedavisi yapılacak. Özel bir çene doktoruna gittim kendiside özel splint yapılması gerekiyor dedi 24 saat kullanmam söylendi. Splint çok pahalı geldi. Devlet hastaneleri özel splint yapıyormu. Nasıl bir yol almam gerekli sizce. Sizlere yemin ederim yanaklarım konuşmama bile engel oluyor ve dudaklarım yapışıyor resmen
Dişlerimin tedavisi için dosya oluşturdular ve diş temizliği 4 tane diş kanal tedavisi yapılacak. Özel bir çene doktoruna gittim kendiside özel splint yapılması gerekiyor dedi 24 saat kullanmam söylendi. Splint çok pahalı geldi. Devlet hastaneleri özel splint yapıyormu. Nasıl bir yol almam gerekli sizce. Sizlere yemin ederim yanaklarım konuşmama bile engel oluyor ve dudaklarım yapışıyor resmen