Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs bulaşırsa ne yapmam gerek?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
623
Reaksiyonlar
306
Yüksek "ATEŞ" var.
Boğazlarda "SIKINTI" var.
Kamu çalışanıyım.

Engelli olmak kaaraantinaya alınmama sebebi değildir, kamuda çalışmak hiç değildir. Doktara başvurun. Öyle birşey varsa.

184 ü aradım, bazı sorular yönelttiler bana daha sonrada "Mesai saatleri içinde sağlık kuruluşuna başvurunuz" dedi. Yarına Hastaneye KULAK BURUN BOĞAZ a randevu aldım.

Kbb mi bakıyor bu konuya coronaya.

Yüze ateş vurması ne demektir?
Bende 2-3 haftadır var. Geçmiyor.

Lütfen lüzumsuz yere hastaneleri meşgul etmeyin. 2 haftadır olan şey zaten bişey değil demektir. Her şey bunlarla ilgili bilgilerle dolu. Sakin kardeşim. Sakin, dikkatli, düşünceli olmak lazım.

ayDÜNYAvazo BU BİR ENFEKSİYON.

Corona (Korona) Virüs İle İlgili Tıbbi Branşlar

Enfeksiyon Hastalıkları
İç Hastalıkları (Dahiliye)
Göğüs Hastalıkları
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

AMA SAKİN KALIN.

@ayDÜNYAvazo RİCA EDERİM.BİŞİ ÇIKMAZ BENCE ZATEN 2 HAFTADIR DEVAM EDİYORMUŞ.KULUÇKA SÜRESİ DOLMUŞ.AMA GİTMEKTE FAYDA VAR.GEÇMİŞ OLSUN

@ayDÜNYAvazo AMA TEYİT İÇİN 184 Ü ARAYABİLİRSİNİZ.YANLIŞ YÖNLENDİRMEK İSTEMEM.BEN BUNUNLA İLGİLİ HABER OKUDUM.ONA İSTİNADEN YAZDIM.BİLGİNİZ OLSUN..

fringe

Tamam arkadaşım biraz önce aradım 184 ü. 184 seni doğruladı. Verdiğin bilgi doğruymuş. Bende ENFEKSİYON HASTALIKLARI na randevu aldım, teşekkür ederim.

[SIZE=3]********************

Şüphe duyanlar
şuraya bakabilir veya 184 nolu telefonu arayabilirler!

[/SIZE]********************

184 aramak bir şey ifade etmiyor ki belirtileri varsa en yakın sağlık kuruluşunu gidin diye saçma sapan bir hat kurulmuş...

Geçmiş olsun kardeşim umarım sıkıntı çıkmaz...

@egemat1

Sağol arkadaşım. Bu hat sadece telesekreterden ibaret karşına insan minsan çıkmıyorki...arayanlar bilir zatti.

Bu hastalık griple karıştırılabilirmi doktorlar açısından?

J39.9 "üst solunum yolu hastalığı" - namı diyar "CORONAVİRÜS" eşittir "COVİD 19" anlamına mı gelmektedir?

3 haftadan öncesinde yüzüme yangı vuruyordu sanki yüzüm yanıyormuş gibi bir his vardı. 2 haftadan fazladırda burun akıntısı vardı "SU GİBİ" akıntı . Ağzımda ve dilimde geçmeyen yaralar vardı. Enaz son 1 haftadırda boğazlarımda yumuşaklık, karıncalanma ve sanki boğazımın içinde birşey hareket ediyormuş gibi geliyordu. Özellikle sol yüzümde "KABA KULAK" olmuş gibi bir his vardı içimde. Enfeksiyon polikliniğinde muayene olunca doktor "CİĞER İLTİHAPLANMASI" var dedi ve yatış kararı verdi doktor. 3 gün ilçe devlet hastanesinde yattım. Bu arada Kan sonuçlarım da iyi çıktı ve bende taburcu oldum.

KORONAVİRÜSÜ nün kendisinden korkmayınız ama başkasına bulaştırmaktan korkun.

Üst Alt