Sevgili kardeşim öncelikle geçmiş olsun.
Ben de senin gibi dişçiden çok korkarım, dişçiden değil de asıl iğneden. İğne faslını atlattıktan sonra gerisi çok kolay oluyor. Zaten diş uyuştuktan sonra zerre acı duymuyorsun. Uyuşturucunun etkisinin geçmesine yakın ağrı kesici de aldığında çok rahat ediyorsun. 20 yaş dişi de çektirdim, hem de ameliyatlı ama çok şükür Emrah Bey kardeşimin çektiği sıkıntı ile de karşılaşmadım. Her doktorun mahareti farklı olabiliyor.
Gelelim dolgu işine. Bundan iki veya üç ay önce kahvaltı sırasında dolgumun düşmesi bir yana dolgu bulunan dişimin de yarısı kırıldı. Doktor ilk önce dolgusu düşen ve yarısı da kırılan dişi çekmekten yana iken sonra fikir değiştirdi ve seramik kaplama yapmaya karar verdi. Kalıbını çıkarttı, birkaç kere gittim geldim doktora ve yarım seramik dişi oraya monte etti, yapıştırdı. Hiç de sıkıntı ile karşılaşmadım, iğne miğne de söz konusu olmadı. İlacı milacı, ıvırı zıvırı derken 3750 TL.ye mal oldu. Neyse emekli olduğum yer bu gibi durumlarda tedavi bedelinin %90nını karşılıyor da bütçemiz sarsılmadı.
Bilginize.
Selametle.