Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diş doktoru damakta kist sebebiyle ameliyat olman gerektiği söyledi!?

Konular
31
Reaksiyonlar
1
diş doktoruna gittim damakta kist var dedi ameliyat olman gerekli dedi nasıl bir işlem ve nerde ameliyat olmalıyım daha önce böyle bir ameliyat geçiren arkadaşlar varsa yorum yapabilirse çok sevinirim

mehmetege2204

Kardeşim Dr lar sadece ameliyat derler sen beni dinle eczaneden İngiliz karbonatı al sabah akşam 1 er çay kaşığı karbonatı bir su bardağı suda iyice eritip iç gün içinde 2 ltre suda iç klorsuz d vitamini seviyeni de baktır eğer 80 in altında ise devit 3 ampul al ve bir parça ekmeğe emdirip yeyin, lütfen size ameliyat diyen Dr ye gitmeyin amacı belli d vitamini kanserleri %77 oranında engelliyor ama bu bilgiyi hiç bir doktor vermez çünkü hasta kaybeder.

Kardeşim Dr lar sadece ameliyat derler sen beni dinle

Güzel kardeşim, kusura bakma ama bir insan doktor olmak için hayatı boyunca okuyor. Sen kalkıp onları dinleme, marketten karbonat al ağzını çalkala diyorsun.

E, her şey bu kadar kolay olsa kapatalım hastaneleri, sağlık ocaklarını falan. Herkes birbirine tavsiyede bulunsun, olsun bitsin.

Şimdi arkadaş damakta kistten bahsetmiş. Bahsettiği sinüs kisti mi, kemik kisti mi, yumuşak doku kisti mi, paraziter bir kist mi, kanser mi, başka bir şey mi hiç bir şey bilmeden şunu yap, bunu yap diyerek tedavi olmasını bekliyorsunuz. Allah göstermesin, dr'un kasdettiği kötü huylu bir kanserse ve erken tedavisi mümkünken boşa zaman kaybederse hesabını kim verecek?

Elbette iyi doktorlar da vardır, kötü doktorlar da vardır. Eğer bir şüphe duyuyorsanız kalkıp bir başkasına gider, teyid edersiniz. Ama gözünüzü seveyim öyle yapma, vitamin iç, karbonat iç falan bırakın bunları.

Ayrıca d vitamini de öyle kafaya göre alınmaz. Fazla alırsanız kemiklerde artrit yapma riski vardır.

MeTePe

Uyumaya devam diyorsun He, vücut alkali olursa hiç bir mikrop barınamaz o vücutta tıptaki Dr lerin %70 i sakıncalı neyse sadece fikrimi beyan ettim google den araştırın karbonat ve d vitaminini bakın neler bulacaksınız

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vücut alkali olursa hiç bir mikrop barınamaz o vücutta

Dostum internette her okuduğun doğru olsaydı dünyada meslek okulu, üniversite diye bir şeye gerek kalmazdı.

Vücut alkali olursa mikrop barınmayacağını kim söylüyor?

En temel biyokimya bilgisina sahip bir kişi vücudun alınan gıda ile alkali veya asidik olamayacağını bilir. Çünkü bedenimiz sürekli olarak PH değerini sabit tutar. Bunu sağlamak için bir sürü tampon mekanizması vardır. Bu mekanizmaların çalışmaması ölümcüldür. Asidoz veya alkaloz dediğimiz tabloların ortaya çıkması nadiren ve ciddi sağlık tehditlerinde gerçekleşir.

Vücudunuz karbonat alarak alkali olmaz. Bir torba veya kese kağıdına hızlı hızlı solursanız aşırı miktarda CO2 alır alkaoza girersiniz... ve muhtemelen bayılırsınız.

Ağzınızı karbonatla çalkalayarak da alkali olmazsınız. Sadece ağzınızın içi alkali olur. Bakterileri öldürür, ağzınızı temizler, iyidir. Ama sinüslerdeki bir kiste faydası olmaz. Çünkü ciltten emilmez, oraya kadar ulaşamaz.

Alkaliyi abartır, çamaşır suyu kullanırsanız ise ölümcül olabilir. Dokulara asitten daha fazla zarar verir. Yanık kadar kötüdür.

Yani uzun lafın kısası her şeyin bir yolu, yöntemi var. Buna da tıp bilimi deniliyor. Sizin doktorlara güvenmemeniz veya beğenmemeniz bu gerçeği değiştirmez. Doktor da insandır, hata yapar, yanlış yapar, bilgisi tam değildir ama emin olun internetten okuduğunuz magazin bilgilerden fazlasına sahiptir.

Sadece alkali su içerek bile iyileşen hastalar var, ben mesela önceden reflü vardı bende 1 buçuk yıl sabah akşam karbonatlı su içtim ve şükürki o mide yanmaları ekşimesi hepsinden kurtuldum + kiloda verdim neyse sen bildiğinden şaşma sana tavsiyem soner Yalçın ın son kitabını okuman ve belki anlarsın tıbbın bilim olmadığını

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece alkali su içerek bile iyileşen hastalar var, ben mesela önceden reflü vardı bende 1 buçuk yıl sabah akşam karbonatlı su içtim ve şükürki o mide yanmaları ekşimesi hepsinden kurtuldum

:) :)
Güzel kardeşim. Karbonat içerek tabi ki reflüden kurtulursun. :)

Doktora gitseydin o da sana Talcid veya Rennie hapı verirdi ki, bakarsan bunların dolomitik kireç taşı, yani bikarbonat olduğunu görürsün. :)

Bi karbonat, veya karbonat içtin diye vücudun alkali olmaz. Çünkü mide aşırı miktarda asit içerir ve bikarbonatı hemen nötrleştirir. Senin reflünün nedeni yemek borundaki gevşeklikten mide asidinin geriye kaçıp tahriş etmesidir. İçtiğin karbonat bunu nötürleştirerek o tahrişi tedavi eder.

Söğüt ağacının kabuğunu çiğnersen de baş ağrına iyi gelir. Ama biri suyunu kaynatıp ilaç yapmış... adına aspirin diyoruz. Aspirin her şeye iyi gelir diye bol bol içersen gastiritin iyileşmez, ülser olursun.

Soner Yalçın neyin bilim olup neyin olmadığına karar verecek bir otir değildir. Kendisi gazetecidir ve yazdıklarının %80'i komplo teorisidir. Hiç bir tıbbi veya bilimsel geçmişi yoktur. Aynı Soner Yalçık yarın kuantum teorisinin nasıl yanlışlıklar içerdiğini yazsa onu da doğru mu kabul edeceksiniz?

Bu tür yazılar magazin bilimdir ve bilim dünyasında zerre kadar değer taşımazlar. Eğer kanıt sunmak istiyorsanız dünyaca kabul görmüş merkezlerin saygın bilim adamlarının yaptığı bilimsel araştırma ve çalışma sonuçlarını alıp referans gösterirsiniz.

Kusura bakmayın ama bir gazeteci 3-5 makale kitap okuyup çeşitli teoriler üretti diye bilim adamı olmaz. Sizin söylediğiniz şey hayatının 30-40 yılını bu işe vermiş biliminsanlarına saygısızlıktır. Emeğe, bilgiye saygısızlıktır. Bilim tarihiniz yüzlerce yılda elde ettiği ve çoğu kez ağır bedeller ödediği bilgi birikimine saygısızlıktır.

Bugün insanlar zatürreden, ishalden ölmüyorsa bunun nedeni ot, çöp, karbonat gibi şeyler değil, tıp biliminin kullandığı antibiyotiklerdir. Hatta sizin tavsiye ettiğiniz Devit vitamin bile tıp biliminin elde ettiği sonuçlarla elde edilmiş bir üründür.

Kalp krizi geçirecek olursanız da sizi Soner Yalçın'ın kitabı değil, tıp bilimi kurtaracaktır.

Sizin mantığınızla oturduğumuz evi inşaat mühendisinin hesaplamasına da gerek yok! Amele duvar örneyi nasılsa bilir. 8-10 amele tutup dikiverelim binaları olsun bitsin.

ingiliz karbonatı da dr. sorularak kullanılması gerekir. faydası kadar zararı da olabilir. alternatif tıbba girer mi? tartışılır.Dr. size durduk yere neden ameliyat olacaksın desin. böyle durum varsa sizin için faydasız olan bir şeyi ortadan kaldırmak istiyordur.
Damak ameliyatında damak yarılarak içinden kisti çıkarıp dikiş atılır.ameliyat öncesi ve sonrası ne yapmanız gerektiğini dr.söyler. damak kistleri sürekli büyüyen ve yayılım gösteren kist çeşitliğinde olabilir. içleri hava,sıvı, katı dolgu olabilir. geçmiş olsun sağlıklı kararlar vermeniz dileğiyle.

mehmetege2204

senın yapacagın bellı arkadas kısten parca alınacak bıyopsı patalojıye gonderılecek ve sonucu beklıceksın.cene cerrahısı mı alır gırısımsel radyolojımı alır parcayı bılemıyorum ama kıst olayını kucumseme kafan rahat etsın.gec kalma..

Kist kötü huylaysa ve tedavi edilmezse yüzünün yarısını kaybedersin. Değilse kist alınmış tedavin bitmiş olur. Sağlık bir kişinin çıkıp şöyle olur demesiyle olmaz. Üzerinde yıllarca okuyup saçını agartmis dr lar varken buradan karbonat ile tedavi komik kaçmış

Üst Alt