Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diş macunu agız kurulugu yapar mı?

zeynep71

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba diş macunu agız kurulugu yaparmı? Kullandıgım diş macunu dudak şişligi ve dudak içi şişligi yaptıgını düşünüyorum. Sabahları agız içi kuru çatlamış dudakla uyanıyordum. Diş macunundan oldugunu bu sabah farkettim. Dudagımda şişlik yok. Agız içi kurulugumum azaldıgıni düşünuyorum. bugün macunu kullanmadım. Aynı sıkıntıyı yaşayan varmı ? Nasıl çözüm buldunuz? İyi akşamlar

Merhaba florid alerji yapıyor olabilir bir süre karbonat deneyin farkı gözlemleyin

Merhabalar karbonatı nasıl kullanacagım? Daha önce kullanmadim. Sürekli diş macunu kullanıyordum. Sensodyn.

ıslak fırçaya bolca sürün diş macunundan daha zor kullanımı oluyır birkaç günde alışırsınız ama son derece sağlıklı. ;)

Macunu çok fazla sürersen ve günde 2 3 kereden fazla fırçalarsan kuruluk yapar macunu abartmadan sür ve 2 günde 2 defa fırçala ve sadece paradontax kullan macun olarak paradontax dışında olanlar şekerle kimyasal karışımı gibi birşey şekerle fırçalıyorsın gibi yani

*günde 2 defa 2 günde 2 defa değil yanlışlık oldu

evet yapıyo bende kullandım paramı gerı aldım aradım şirkete kargocu geldı parayıda aldıgım eczaneden aldım tsk ederım kullanma signalda kullanma iphana dene

Paradontax gibisi yok diğerleri jelibon gibi geliyor paradontax kullanın memnun olursunuz yani

2 gündür paradontax kullanıyorum. Sensodyn diş macununda olan sıkıntılarım şimdilik yok. Rahatım. Umarım olmaz. Hepinize çok teşekkür ederim

Üst Alt