Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diş teli kullanan veya Diş Teli hakkında bilgisi olan var mı?

Mupina

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar aranızda diş teli taktıranlar varmı varsa fiyatı nedir benim üst dişler baya yamuk üst üste...
Fiyat olarak ve süre yaş olarak bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilirmi
vereceğiniz b,ilgiler için şimdiden teşekkür ederim

ortotonti uzmanlari yapiyor dis teli terapisini:) ozellerde cok para tutuyor. devletin karsilayacagini tahmin etmem.bence paraya yazik. bide o telle gezmek yamuk disten daha cirkin vede rahatsizlik verici.bizim bi tanidik 20 yaslarinda yaptirdi ama pes etti. sonuna kadar gidemedi, yazik oldu emeginede, cektigi iskenceyede, verdigi bosa giden paralara.

Dis sikmasi olayindan dolayi cene eklemim bozuldu banada plak verdiler cok pahali .aceba plagi devletten yaptirsak fiyat dusuk olurmu

devlette yaptirabileceginizi sanmam. ama yapsalar bile biseye yarayacagini sanmam.
cunku paran yoksa az paraya devlette is goren basindan saviyor en hayati durumlada bie. vicdan degil para konusuyor.
sipsak turlu tetkik veriyolarda, tetkikten cikani sana uygulamaktan kacip bastan saviyorlar:mad:sen paralilara gidincede yeniden basliyosun. cektiklerin yanina kaliyor:mad:bu sira saglik sorunuyla basimda cunku:(
ne kadar cok hasta muayene ederlerse o kadar cok para kazanilan bi sistem varken oyalayici tedavileri yapmaz paragoz doktorlar simdiki sistemde:(

Anladim venim bu durumum icin. dis sikma istemdisi cene eklem bozulmasi yapti engelli raporuna gore oran alabilirmiyiz

bende yaptirmak istiyorum,bence gerekiyorsa yaptirmak lazim,dis telinin verdigi rahatsizligin kecici oldugunu biliyorsun,ama yamuk disin rahatsizligi bi omur suruyor

Devlette diş telli ortodonti bölümde yapılıyor belli şartları var çoçuklarda devlet belli miktarını karşılıyor ama erişkinlerde karşılamaz bildiğim kadarıyla estetiğe giriyor kendin karşılıyorsun ayrıntılı bilgi için ADSM bilgi alabilirsiniz veya üniversite ağız diş bölümlerden bilgi alabilirsiniz

Ben şeffaf olanı ortodonti tedavisi olarak kullandım. Şeffaf olan gülerken anlaşılmıyor ama 3 yıl tedavi sürüyor. Her ay diş telleri değişir. Et ve balık yemek yasak. Sert gıdalar telleri koparır. Ben dolar olarak ödeme yaptım. Malzemeler dolar kuru üzerinden hesaplanır. Estetiğe girdiği için devlet ödeme yapmaz.

Üst Alt