Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Diyabetik kapanmayan ayak yarası için Dermasidin kullandım
diyabetik ayak kapanmayan yara için. son kullandıgım etkili bir krem öneriyorum . adı: (DERMASİDİN) 35TL - yanlız etkisi dermobor ru aratmıyor fazlası var eksigi yok. ihtiyacı olan arkadaşlara öneririm .bülent kardeşimede sevgiler saygılar. cümleten gecmiş olsun.
egzama sulanmaya başlıyan tahriş olmuş cilt için.( Lamiderm ) bunu önerebilirim. ben internetten aldım 3 kutu .60mg . 70 tl ye. daha evvel 1 kutu almıştım. etkisi var. kesinlikle ama tabi dedigim gibi egzama hafif ise ve zaten diyabetten dolayı cilt inceliyor ayak da oluşan egzama başlangıcında kullandım tek başına dermobor ve enczure yara kapatır. ama o parayı etmez. cilt kızarıklıgı tarzı yüzeysel tahriş ler için benim test ettigim. lamiderm. krem. bir bakın derim. dermasin. hayvanlar içinmiş. sonradan farkettim. ama insanda da etkiliymiş. cogu krem merhem 2 . 3 kutudan sonra. etkisi ni kaybediyor. ondan farklı ilaç kullanmak daha hızlı yara kapatıyor. tecrübe ettigim bu krem en son. kolay gelsin. gecmiş olsun.