Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kış sezonunu kapattığımıza göre yaza fit girmeli diye düşünerektendikkat etmeye başladım yediklerime. Hadi hayırlısı Öyle tuhaf kuralları olan diyet listeleri ile motivasyonumu bozmak istemiyorum. Sabah her zamanki hafif kahvaltımı yaptım, çaya-kahveye şekeri kestim , öğlen de zeytinyağlı portakallı kerevizin yanına 1 dilim kepek ekmeği yedim. Fakat midemi tırmalayan bu kedileri ne zaman yuttum hatırlamıyorum
İkizim attı yine havasını..
Bende diyete girmiştim ama çabuk çıktım hayatım özellikle engelli bir birey olarak kiloya dikkat etmemiz gerekiyor en önemlisi..
Şekerle yollarımı ayırdım hemen ilk iş olarak ve bir liste aldım hemen kendime.. Bir dilim kepekli ekmek yerine günde dokuz dilim kepekli ekmek olarak düşün ama atıroyum dört kaşık pilav yedin bir dilimini çıkartıyorsun ekmeğin ayarlamayı sen yapıyorsun yani.. Kedilere mideni tırmalatmana gerek yok hiç.. Aralarda da bir meyve veya bir küçük yağsız yoğur kedileri uzaklaştırıyor
Eskiden üç öğün yerken şimdi altı öğün yiyorum ben bile
Ben sadece bir bardak çaya attığım 6 küp şekeri (rahatsızlanmam sebebiyle malesef) kesmek zorunda kaldım ki bu diyet yerine geçer sanırım Sakın 6 küp şekerime gülmeyin... Okuldaki şekerler sayemde bitiyordu çabucak. Ama şekeri kesmem sebbiyle artık berekete vesile olmuşumdur sanırım Çünkü her tenefüs çay içen biriyim
Yahu onu bunu bilmem diyet yapan tüm arkadaşlara özellikle Semacım sana (Adana mutfağı ve diyet... bir işkencedir yahu bilirim)
sabırlar diliorum... İşimiz zor