Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dr. Haluk Deda beyin ve sinir cerrahisi ameliyatı hakkında bilgi ve yorumunuz var mı?

çamlıca

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
6
Dr Haluk Deda, Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı hakkında bilginiz yorumunuz var mı?
Babamda beyin tümörü çıktı. Gidilen başka bir uzman doktor ameliyatı riskli bulmuş. Dr Haluk Deda'ya danışacağız. Bu doktor hakkında bilgisi, tecrübesi olan var mı?
MeTePe

2000'li yılların başında, özellikle omurilik felçlilerine uyguladığı deneysel kök hücre tedavisi çok konuşuldu. Bir ara mucize doktor diye de takdim etti basınımız. Çok geçmeden uyguladığı tedavinin bilim dışı olduğu ortaya çıktı. Tabibler Birliği bu konularda olumsuz açıklamalar yaptı. O dönemde bir sürü dava açıldı. Davaların bazılarını "itibarım zedelendi" diye Deda açtı ve kaybetti.

Benim başıma gelse bu doktora gider miydim? Gitmeyi tercih etmezdim.

haluk deda bayındır hastanesinde çalışırken boyun fıtığı ameliyatı yaptığı kişinin platini kayması sebebiyle felç kalmasına sebep olmuştur ve dava halen devam etmektedir.. her operasyon sıkıntılı olacak diye bişey yok ama risk var ve bunu bilerek bıçak altına yatıyoruz.. ben de 22 yıl önce gazi hastanesinde ameliyat oldum, omurilikten tümör alınırken sinirler hasar gördü ve felç oldum.. ez cümle bu iş tecrübe, bilgi ve nasip işi..

MeTePe
Teşekkürler bilgi için.
Diğer arkadaşlara da teşekkürler. Her doktorla ilgili olumsuz yorumlar çıkabiliyor.
Çarşamba günü akşam hemşire de olan ablam doktorlar görüşecek. MR çekildi zaten. İnşaallah bir netice alınır.
jonjon
Size de geçmiş olsun.
Tümörden kurtuldunuz mu?
Bu tür ameliyatlar zaten çok yüksek riskli bunu da biliyoruz.

çamlıca benim tümör kötü huylu değil sıvı toplanan bi keseydi ve kurumuyordu, oraya şant dediğimiz ucunda iğne olan bi boru takıldı ve kitle halen var şant zaman zaman boşaltıyor kitle büyüdükçe.. bendeki sorun kitlenin sinirlere baskı yaparak hareket kaybına sebep olmasıydı..

Üst Alt