Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DYS'de otomatik evrak kapatma işlemi ne anlama geliyor?

kalua33

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
11
Merhaba 26 Aralık'ta vergi indirimi belgem ile e-devlet'ten ve SGK binasından emekli başvurumu yaptım iş yerimden emekli oldum 30 Aralık'ta DYS takip sisteminde gelen evrak dosyasına kaldırıldı yazıyor açıklama da ise OTOMATİK EVRAK KAPATMA İŞLEMİ yazıyor daha önce böyle bir durum başına gelen var mı bu sabah unkapanı SGK dan aramışlar ama uyuduğum için bakamadım 7.8 saat uğraştım geri aradım konuşamadım acaba ne için aradılar 170 ı aradım işleminiz devam ediyor diyor bu OTOMATİK EVRAK KAPATMA İŞLEMİ ne anlamına geliyor bilen var mı işlemim bitti mı devam ediyor mu acaba

Evet pazartesi gidicem benden rapor almadı sadece vergi indirim belgesi aldı rapor isteyebilir inşaallah yeni rapor al demez sürekli vergi indirim raporum var ama daha sonra engelli raporu çıkarttıklarim süreli verdıler ve hep oran düşüyor

Genede kötüye yorma pazartesi git yüz yüze sor 170 ile olacak iş değil seni aradıklarına göre bir eksik evrak vs olabilir

Aort kapak değişti 90 yılında ve pulmoner hipertansiyon var Baltazar da %25 e denk geliyor kalp kapağı da eskıden tek başına %40 di sonra kalp kapağı tek başına %30 a düştü ve geçen 2.3 ay önce aldığım raporda doktor pulmoner hipertansiyon ve kalp kapağı artık bir hesaplanıyor dedi ve ben yine aynı yazarsam yine 30 verirler dedi

Üst Alt