Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-Nabızda görünmeyen ama reçete edilmiş ilacı nasıl görebilirim?

s!gMa!

Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
10
2019 yılı ocak-şubat aylarında yazılan ilaçları öğrenmek istiyorum ama e nabızda kaydı yok e-devlet geçmişe dönük ilaç kaydına bakıyorum orada da o tarihleri içeren kayıt yok sonradan başlamış e-devlet kayıt işlemine.

E devletten ilaç kullanım süresi sorgulama ya girin orada var.

Yakın bir eczaneden sorgulatmak daha kolay (e-nabızda görülmeyenler için) RssCip

selda*
sorgulattım onlarda geçşmişe dönük 1-2 yıl görebiliyor; eğer o eczaneden alınmış ise hayli geçmişe dönük görebiliyor ama başka bir ilin eczanesinden alındı ilaç tam olarak ta hangi eczane olduğunu bilmiyorum hastaydım ben almadım çünkü...

Anladım özel hastanedeki bir dr da değildi değil mi ilacı yazan dr? Özel hastaneden de dr asistanlarından bilgi alınabiliyor o yüzden sormuştum.

RssCip

Eğer sistemden görebilme şansınız yoksa reçetenin yazıldığı hastaneye gitmenizi öneririm, durumu anlattığınızda belki yardımcı olurlar.

Bizzat arşiv bölümünden biliyorum, uzun yıllar arşivde saklanıyor hastane işlemleri. Daha sonra bunu ayrıca elektronik sisteme döktüler.

Üst Alt