Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atananlar kaç saat çalışır?

Barisgzl1

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
24
EKPSS Atananlar kaç saat çalışır ? örnek verim 8 17 mi ?

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa göre ,memurlar günlük 8 haftalık 40 saat çalışma ile sorumludur.

100.maddeye göre engelli memurların mesai süreleri farklı düzenlenebilir.

(y)E-KPSS ile atanmak , kişiye "az süre çalışmak" gibi bir ayrıcalık sağlamaz ama verilen işler yapabileceği zorlukta ayarlanır...

@perseküsyon,
Bu dediğiniz doğru ama müdürün amirin insafiyetine bırakılmış bir durum kesin hüküm içermiyor ucu açık bir durum

@karakaya,
100 madde amirin müdürün insafiyetine kalmış bir durum kesin hüküm içermiyor önü açık bir durum

@karakaya
Ona bakarsan ben de şizofreni (F20) hastasıyım. Ama işime her gün zamanında gelirim 08.30-17.00 arası çalışırım.

@nikola_tesla
Mevzuatı senin kadar bilmiyorum ama müdürden kısa süre çalışmak istiyorum gibi bir talebim olmadı

@perseküsyon, 100.madde her engelli için uygulanmaz.Ağır bedensel engelli bir memura sabah 9 akşam 3 denilebilir.
İnsiyatife bağlı bir durum.

@kenanivedi, elinde "aşırı dikkat gerektiren işlerde çalışamaz" gibi bir heyet raporu varsa sıkıntı yaşamazsın.

Üst Alt