Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'den Diyanet'e hafız atanmasını istiyoruz

Hafize Akgül

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
2
Merhaba arkadaşlar ben bu platforma yeni üye oldum ve bi konuda yardımınıza ihtiyacımız var. 2018 mart ayında yapılan ekpss ataması gerçekleşti ancak diyanet ilk kez hafızlık şartı istedi. Hafız olanda olmayanda tercih yaprı ancak yanlış tercih yapanlar yüzünden hafız arkadaşlarım atanamadı. Sizlerden isteğim

Sayın Başkanım
2018 yılının mart ayında diyanet ekpss ile engelli hafız alımı yapmış ve bu nedenle bir çok engelli hafız arkadaşlarımız mutlu olmuştu ancak hafız olmayanların gerek kasten gerekse bilmeyerek yaptıkları yanlış tercihlerden dolayı bir çok engelli hafızların önünü kapamış ve atanamamıştır.islam dini çok ince ve kuranı kerimi hakkıyla bilen birinin öğretmesi gerek yani sizlerde biliyorsunuz ki donanımlı kişiler bu devlete lazım.Diyanet yıllardır engelli imam vs ayıklama yapıyor gerek zihinsel olup yada engeli uyuşmayıp o görevde kalıp cemaati huzursuz eden gerekirse kuran kursu öğreticisi olarak atanıp masa başı iş isteyenler.. bunların kısaca ayıklanması hafızlık belgesi ile olabilir ve daha donanımlı hak eden işin ehli insanlar görev yapabilir diye düşünüp tekrardan hafızlık niteliğinizi istemenizi canı gönülden istiyor ve bekliyoruz...
Saygılarımla​

bu metni insankaynaklari@diyanet.gov.tr adresine atmanız.. Ki zamanı gelince gerekli yerler aranacaktır.. Destek olurmusunuz?

kardeşim yanlış anlama ama bu mağduriyeti yaşayan kardeşlerimiz bu metni atarsa daha doğru olur diye düşünüyorum. Ben atarsam , sanki ben mağdur olmuşum gibi yanlış olmaz mı?

Tamam zaten hafız olmayanlarda nu yazıyı atsın.
Sayın Başkanım
2018 mart ayında yapılan ekpss ataması gerçekleşti ancak diyanet ilk kez hafızlık istedi. Bu nitelik kodu bir çok engelli hafızlara umut olmuştur. Geçenki alımda yanlış tercih yapanlar yüzünden hafız arkadaşlarım atanamadı. Bu nitelik kodunun tekrar açılması için tüm engelli hafız arkadaşlarım için istiyorum. Bu şansı engelliler için yeniden vermenizi umuyorum..
Saygılarımla
Hafız olanlarda vardır diye düşündüm olmayanlar lütfen böyle yazsın.. Haklısınız.

Sayın Başkanım
2018 mart ayında yapılan ekpss ataması gerçekleşti ancak diyanet ilk kez hafızlık istedi. Bu nitelik kodu bir çok engelli hafızlara umut olmuştur. Geçenki alımda yanlış tercih yapanlar yüzünden hafız arkadaşlarım atanamadı. Bu nitelik kodunun tekrar açılması için tüm engelli hafız arkadaşlarım için istiyorum. Bu şansı engelliler için yeniden vermenizi umuyorum..
Saygılarımla

Lütfen yardımcı olun...

@Hafize Akgül,
selamün aleyküm hocam ben ekpss sınavına girdim 57 puan aldım elhamdülillah hafızım İmam Hatip lisesi mezunuyum atanır miyim hocam bilginiz var mı?
Şuan tercihleri bekliyorum
Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲
Peki hocam hafız sayısı çok fazla olursa benim atamama engel olur mu
Çünkü puanım 57 çok düşük

Üst Alt