Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşı ile geçinmek imkansız. Çalışmak zorundayız!

ben değil ama çevremde çok insan var hayat şartları şok zorrrrrrrr... 36 yaşındayım bakalım bizim sonumuz ne olacak bee ??

kartal Taşdemir' Alıntı:
Slm aleyküm Bülent abi ben emekli oldum Gine engelli olarak sgdp ile çalıyorum. Uzun süre çalışabilirizmi bu şekilde emekli süresiz

Sağlığın elverdiği, canın istediği, işin olduğu sürece çalışabilirsin.

Ben 2005 yılın da emekli oldum. 20 yıldır çalışıyorum. Allah çalışma gücü versin.

bir bilgisayar hocası bana çalışmam gerekli emekli olursam geçinemem demişti

Hayır İstemediler. Malülen emekli değilim Engelli olarak emekliyim. Ozaman ki şartlar. (1-2-3.derece)
15 yılda 3600 gün primdi.

@OturanBoğa abi tek hastalık 2006 yılında aldığım süresiz vergi indirimi ile emekli oldum askerden muafiyetim var birde işve işçi kurumu raporum var. Başka bir rapor almadım. Hastalığım çocuklukdan geleme. Param olmadığı için ÖTV baş vurmadım. Ve engelli formları okutuca insan canı sıkılıyor Sizce bu korku yersiz mi.

Son düzenleme:
Emekli olmuşsunuz. Tedirgin olmayı gerektirecek bir durum yok.

@OturanBoğa, abi tşkler .

Eyt li arkadaşlar çok rahatlar emekli oldular Biz engellilerin yüzü gülmüyor. Hep endişe hep sıkıntı. Hem yaşam şartları zorluğu toplumsal alandaki zorluk. Ve iş bulmama zorluğu. Zor bela emekli oluyoruz. Sonra başımıza ne gelecek bilmiyoruz.

Son düzenleme:
Üst Alt