Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emniyet personeliyim. İş kazası sonrası heyete ne zaman başvurmalıyım?

Cevil3565

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iş kazası sonucu sağ el bileğime radius kemiğine platin takıldı şu an 3 ay geçti ancak güç kaybı ve biraz hareket kısıtlılığı var . 3 hafta fizik tedavi aldım belli kısımlar düzeldi ancak tam düzelme yok . Doktor zaten tam düzelme beklenemez dedi .

Benim sorum ortapedik engelli raporu için ve malulilyey raporu için heyete ne zaman başvurmak gerekir.
Şimdi başvursam iyileşme sürecinde olduğu için rapor verilmez diye bir kaç kişi söyledi konu hakkında bilgisi olan var mıdır ?

Dediğiniz bizde olmuyor sanırsam 4c ye tabi emniyet personeliyim . Silah kullandığım elim de sağ elim şu aşamada kullanamıyorum tamamen geçip geçmeyeceğini de bilmiyorum. Heyete gitmek için belli zaman geçmesi gerekiyor mu . Örnek veriyorum adli raporların kati rapora çevirilme süresi genelde 9 ay sonradır çünkü 9 ay iyileşme evresi olarak görülür

Üst Alt