Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aracı ile yurtdışına çıkış prosedürü nedir?

castinyo

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhabalar babamın üzerine olan engelli aracının babamın tedavisinin Almanya'da yapılacağı için babam yanımda olmadan vekalet ile araçla çıkış yapmamızda herhangi bir engel varmı? (Dönüşe babam yanımızda olacak)

ben kendim ortopedik engelli aracım ile gürcistana geçtim 2024 temmuzayında sadece 15 günlük araca sigorta yaptırdım 450 tl tuttu birsıkıntı yaşamadım yanlız araç sahibi araçta olması gerekmekte veya noterden izin vermesi gerekmekte noterden izin verilirse yurt dışına çıkabilir araç gümrükte birsıkıntı olmaz girdikten sonrada kaç gün kalacaksa okadar gün sayısı araca sigorta yaparsınız ben toplamda arçala gürcitane girdim 450 araç için sigorta 150 de harç parası ödeidm bukadar

@ist01,

Hocam bir önceki araçla çıkmıştık babam yokken, kardeşim Kıbrıs'ta okuyordu onu biraktık. Şu an ise engellinin araçta olması gerekiyor gibi uygulamalar var. Noterden vekalette alsak sınırda ne olur bilemiyorum. Tecrübe eden arkadaşlar var ise öğrenmek istedim.

Üst Alt