Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli bireylerin resim çizmesi daha mı sık oluyor?

Sacit05

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba 21 yaşındayım sosyal yaşamımda antrenörlük hakemlik yapıyorum bende bir engelli adayı olmamdan ötürü engelli bireylerin duygularını o an ne hissettiklerini yaşadıklarını çok iyi anlarım. Sorum ise bilgisizliğimden dolayı beni mazur görün ne kadar engelli birey ile tanıştıysam çoğunluğu internet üzerinden resim çizip satıyor. Bunun sebebi nedir buradaki amaç maddiyattan ötesi birşey olmalı bence ?

@Sacit05 engelli bireylerin resim çizip sattığını ilk kez sizden duydum. Çok olduklarını bilmiyordum. Sanırım engelli degilsiniz. Engellileri anlamaya çalışabilirsiniz.

@aydünyavaz tabiki resim çizebilirsiniz. Hobi olarak yapılır. Keyif alır yaparsınız yeteneklidir resim çizilir vb. Arkadaş çogu engelli resim çizip satıyor demiş çok kişi olmasına şaşırdım sadece insan bazen şaşırır. Sonuçta hepimiz insanız.. Resim çizmek güzeldir

Üst Alt