Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumu kaybettim. Ne yapmalıyım?

KARBEYAZ09

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,
08/06/2010 tarihinde ADÜ Eğitim Araştırma hastanesinden rapor cıkartmıstım. ADÜ sağlık rapor yetkililerini aradım 2010 yılında cıkarttığım raporumu tekrardan cıkartmak istiyorum diyerekten. raporu cıkartamayız böyle bir tasarrufumuz yok dedi. Bana yardımcı olun. Tekrar rapor almaya kalkarsam tek tek muayeneye girmek zorunda kalacağım ve hep randevu almak zorundayım. bu da çok uzun zaman sürüyor.

Engelli raporumu hastaneden cıkartmanın yolu nedir? dilekçe mi vermem lazım ne yapmam gerekiyor. Raporun fotokopisi de var bende ayrıca. Raporun Aslını cıkartmam lazım.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla.

hastaneye mutlaka elindeki fotokopiyle git dilekce ver onlarda mutlaka bütün hastanelerde raporun bir örnegi olyor hastaneden aslı gibidir diye onaylattır en az 2 tane al ben 3 tane aldım sakın yeni rapor almaya kalkma oranlar 2013 de degişti cünkü iyigünler direnirlerse baş hekimlige git şikaye et

Maalesef rapor örnekleri hastanede bulunmuyor. Benim yolum hastane yakınına düştü, raporum yanımda değildi '' aslı gibidir '' diye çoğaltmaya gittim dedim raporum elinizde vardır onu çoğaltalım. '' Kayıt sisteminde sağlık raporunun 1 nüshasını biz tutmuyoruz çünkü o diploma gibi, kimlik gibi, özel evrak olduğu için tek örneği sizde bulunuyor '' dendi.

Ben Gökhan Nasıl bulunmuyor ? Ben de raporumun aslı gibidir örneğini almak ve çoğalttırmak için raporu aldığım hastaneye gitmiştim.. Beni hastanenin arşivine yönlendirdiler.. Sıra numarası aldım.. Ben gibi 30 kişi bekliyordu orada.. 10 dakikada raporun fotokopisini 5 adet verdiler.. Baş hekime gönderdiler aslı gibidir kaşesi bastı imzaladı hepsini.. Bu kadar :)

Son düzenleme:
Hastaneye gitmedim ama raporun fotokopisi var bende. bayram sonrası hastaneye gideyim bakayım alabilirsek iyi olcak. hayırlısı. yeni rapor olayı sadece randevu muhabbetinden dolayı sıcak bakmıyorum. inanılmaz derecede kosturuluyor ugrasmak için. umarım arşivden cıkarırlar.

yapmak zorunda oldugu bir yasa var mı onu bulabilirsek bende ona göre önune sunmak istiyorum. umarım yardımcı olabilirsiniz.

Yorumlar için teşekkürler ayrıca.

Merhaba, rapor verilirken iki nüsha halinde idi birini bana verdiler diğeri onlarda kaldı diye hatırlıyorum. Bende üniversite hastanesinden aldım. Tarih sayısı zaten elinizdeki fotokopide de var oradan kolayca bulabilirler diye düşünüyorum. İnşallah öyle olur. Kalın sağlıcakla.

Peki birşey sormak istiyorum aldığınız fotokopilerde yeni tarih mi yazıyor yoksa ilk çıktığı tarih mi

@Demirrresul Fotokopisini aldığınız aslı gibidir onaylı raporunuz , son aldığınız raporun aynısıdır ve tarih o raporun çıktığı gün tarihlisidir .

Kendim de çıkarttım 5 adet aslı gibi onaylı . 2009 yılının tarihli raporunu aldım . Sürekli rapor olduğu için o günün tarihli raporu verildi :)

EKPSS Başvuru

Arkadaşlar raporumun aslini kaybettim asli gibidir mühürlü nüsnasıyla ön kabul taahüt beyanını alabilir miyim?
Istenilen belgelerde aslı ve fotokopisi yaziyor. Bilen biri yardımcı olsun lütfen

Raporun Aslını Hastaneden İsteyip Noter Onaylı Olarak Çoğaltabilirsin.

Hastane raporu vermiyo ki. Asli gibidir nüsnasıni bile artık vermiyolarmiş. Noter onaylı aslının aynısı mı oluyor?

Jasohan

Noter onaylı rapor zaten aslı gibidir, noter onaylı rapor nüshası ile başvurunuzu yapabilirsiniz sorun olmaz

Elimdeki aslı gibidir nüsnasini noterde onaylatabilir miyim peki? Çünkü hastane raporun aslini vermiyor

Life
Elimdeki aslı gibidir nüsnasini noterde onaylatabilir miyim peki? Çünkü hastane raporun aslini vermiyor

Aslı gibidir olan nüshasını zaten noter onaylamış bir önceki mesajınızda öyle yazmıştınız o yüzden gerek yok, noter de zaten raporun aslını görmeden onaylamaz sizin elinizde raporun aslı gibidir onaylı nüshasının arkasında noter kaşesi ve numarası vardır o notere giderek aynısından çıkarttırabilirsiniz, ama gerek yok çünkü elinizdeki aslının aynıdır onaylı nüshası ile ekpss'ye başvurabilir diğer işlemlerinizi de yaptırabilirsiniz.

Adnan Menderes Üniversite hastanesi Rapor vermiyor. Arkadaşlar durumu Başhekimliğe tasımak istiyorum ancak. vermek zorunda oldugu bir yasa var mı ? bir örneğini kaybetti ise raporuun sahibine aslı gibidir basmak zorunda gibi bir yönetmelik yani.

Bende bir yıl önce aslidir gibi yapmak için muracaat ettim, ancak bana raporum eski tarihli olduğu için bulamiyoruz dediler, bende cimere şikayet ettim sonra hastaneden aradilar raporumun asli gibidir yapildiğini gelip alabilirsiniz dendi, bende gidip aldim, raporum 2007 tarihli idi.

Sonunda bende aldım. Tanıdık bulduk, arşivden cıkardılar. Ne olursa olsun Arşivde mutlaka vardır. Alamayanlar varsa Cimer'e başvursun ya da tanıdık birine rastlarsanız yardımcı olurlar, ya da durumu Başhekimliğe bildirin o da yardımcı olmuyorsa Durumu bakanlığa bildireceğini bildirin mecbur yaparlar.

Konu eskide kalmış ama benimde hastaneden raporu alıp noterde onaylatmam gerekiyor. Verirler mi acaba ? Elimde Aslı gibidir örnekleri var ama kabul etmiyorlar.

Üst Alt