Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli yakınlarına Türk Telekom'dan indirim

%25 İndirim faydasından engelli, gazi ve yakınlarından sadece bir kişi, şehit yakını olma belgesi ile 8 kişiye kadar müşterimiz yararlanabilir. Abonelik başvurusu tek kullanıcı üzerinden gerçekleştirilecektir

1 rapordan 1 hat yararlanabiliyormus ben aradım kendim indirimli kullanıyorum 2 inci olmuyormuş işleri hep yalan eğer kendi ve yakını için indirimli hat kullanan varsa bizide bilgilendirin bu konuda

Elele tarifesi hakimda bilgisi olan var mı türk Telekomun faturasız aylık 20 TL imis

8 kişi sadece gazi yakınları için geçerli, bende sormuştum. engelli indiriminden sadece 1 kişi yararlanabiliyor.

@Ozcan6600, ne indirimi yalan dolan dk SMS GB veriyor. Fiyatı indirmiyor yolunu bulmuşlar soyuyorlar milleti aldıkları paralar zıkkım olsun.

@nur2,

2.ci olur ama farklı şebeke üzerinden olabiliyor ben öyle yaptım yani 1 rapordan 1 türkcell, 1türk telekom olarak kullanıyorum, ilaveden 1 vodafonede alabilirim fakat hat engelli kişiye ait olması gerekmektedir.

@thurk,

Hangi operotördeysen onun oraya gidip açık rıza metni onaylıyacaksın ve e devlet veya enabızdan aldığın raporunu onlara verip onlar sisteme sokacaklar,indirimin yapılmış olacak

Üst Alt