Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler İçin Kariyer Günü / 12 Kasım 2010

ayyüzlü

Aktif Üye
Konular
101
Reaksiyonlar
1
kariyer.netden bana aşağıdaki mail geldi. istihdam isteyen ve istihdam da sorun yaşayan istanbuldaki engelli arkadaşların kaçırmaması gereken bir organizasyondur. dikkatinize...
Galatasaray Rotaract Kulübü`nün engelliler için düzenleyeceği Kariyer Günü bu sene 12 Kasım tarihinde gerçekleşecek.
Kariyer Günü’nde iş arayan engelliler, firmalar ile birebir iletişime geçerek ve özgeçmişlerini firmaların insan kaynakları sorumlularına vererek iş bulma şansını yakalayacaklar.

Kariyer Günü`nün Hedefleri:
İş arayan engellilerin kamuda ve özel sektörde boş bulunan engelli pozisyonları ile buluşmasını sağlamak;
Engellilerin, çalışabilecekleri alanlar ve şirketler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasını sağlamak;
Engellilerin firmalarla ve firmaların da engellilerle iletişim kurabilecekleri bir ortam yaratmak;”
Engellilerin, kariyer hedefleri konusunda merak ettiklerini sorabilecekleri bir ortam oluşturmak;
Alanında uzman konuk konuşmacıları dinleyebilecekleri bir ortam oluşturmak
Engellilerin özgeçmişlerini orada hazırlamak

Beşiktaş Belediyesi ve Kariyer.net desteği ile 12 Kasım 2010 Cuma günü 12:30-17:00 saatleri arasında gerçekleşecek bu güzel organizasyona hepinizi bekleriz.

Tarih: 12 Kasım 2010 - Cuma
Yer: Beşiktaş Evlendirme Dairesi
Detaylı Bilgi İçin : Engelliler Kariyer Günü

Çok teşekkürler Sevgili Ayyüzlü arkadasım ;Allah sizlerden razı olsun ,sizlerin sayesinde siteye dahil olduğumdan beri hergün yeni şeyler öğreniyorum engelliler hakkında .Ve İnsaallah kısmet olursa bu toplantıya katılmayı istiyorum .

bence de kaçırılmaması gereken bir organizasyon.istanbuldaki arkadaşlardan ricam,katılın ve yapıcı sorularla sorunlarımızı dile getirin lütfen.

banada geldi o mesaj istanbul'da olsam kesinlike kaıtlırdım

önce engellilerin elinden alınan hakları geri alında ondan sonra kariyere bakın yaşam şartları zorlaştıktan sonra kariyer yapmışsın bir anlam ifade etmiyor

hakanca;

tabiki yaşadığımız çok fazla ve farklı farklı sıkıntılarımız var ama bunu dile getireceğimiz konu başlığı bu değil.

bu yapılan organizasyon da biz engelliler nasıl ekonomik özgürlüğümüzü elimize alırız,izleyeceğimiz yol ne olmalı konuları. yani arkadaşım çözüm demiyorum ama bizim için bir ışık teşkil edebilir diye düşünüyorum.belki bizim bi yerde yanlış yada eksik bildiğimiz birşey var.gidip dinlemek gerekirse gözden kaçırılmış sıkıntılarımızı dillendirmek lazım. her platform kaçınılmaz bir şans derim istanbuldaki arkadaşlara katılmalarını tavsiye ederim:)

bence ist ortasında büyük bir miting yapın alınan haklar geri verilsin ozaman hayırlı iş yapmış olursunuz

Önemli ve güzel bir organizasyon. İstanbul'daki arkadaşlarımız kaçırmasınlar.

bence ist ortasında büyük bir miting yapın alınan haklar geri verilsin ozaman hayırlı iş yapmış olursunuz

hakanca sen hangi konunun tamamen çözümlediğini gördün ki engellier içinde sorunun kökten çözüleceğini düşünüyorsun.bu organizasyonla hiç alakam yok sadece mail geldi sizlerle paylaştım.
adamlar bizler için cabalıyorlar,hem bak ne güzel senin benim düşünmediğini adamlar düşünmüşler ne güzel demi. niye yapılan iyi şeylere olumlu bakamıyosun anlamadım ama neyse sen boşver katılma.

çok teşekkürler, ben katılacağım arkadaşım ayyüzlü.bizimle ilgilenmeleri güzel bakalım bizler için ellerinden neler geliyor ve ne gibi faaliyetleri var çok ama çok teşekkürler......

rica ederim ne demek yares.faydalı olacağını düşünmezsek de ,herkese biz varız mesajı vermek için bu tarz organizasyonlara katılmamız gerekiyor.

evet bugün oradaydım bu organizasyonda emeği geçen tüm herkeze teşekkürlerimi borç biliyorum. Şahsi düşüncem katılımcı sayısı oldukça azdı tahminimlerime göre en fazla 40-50 kişi katıldı ve işveren saysıda 8-9 tane ya vardı ya yoktu umarım bu organizasyon dahada geliştirlerek devam ettirilir

konu dışı: olarak bu siteyi orada tanıştığım bir arkadaşımın bilgilendirmesi doğrultusunda öğrendim buda ilk mesajım oldu :)

Üst Alt