Geçende işyerimize gelen bir bayan müşterimiz bana dediki " ya sana hayranım böyle hayat dolusun işte bir çok insana örnek olman lazım senin. Böyle olmana rağmen hep gülüyorsun hep bir şeyler yapmak için çabalıyorsun. Bir çok sağlıklı insan var o kadar kendilerine dert bulup hayata küsüyorlar."v.s. bayagı konuştu..
Ha bu arada okumuş kültürlü bir bayandı müşterimizde..
Bende kendisine dedimki bakın ben farklı bir şey yapmıyorum.. Sadece herhangi biri gibi yaşamaya çalışıyorum ve bunda da hayran olunacak bir şey göremiyorum..
Ve sonuç olarak bir kez daha anladım ki ne kadar okumuş kültürlü olurlarsa olsunlar insanların gözünde eğer sakatsan köşene çekilip dünyaya küsüp niye ben sitemleriyle hayatını zehir etmen gerekiyor.. Herkes gibi dolu dolu yaşaman tuhaf geliyor insanlara..
Sen sakatsın kardeşim otur köşene küs hayatına işte
Ne insanlara tuhaf görünüyorsun
Ha bu arada okumuş kültürlü bir bayandı müşterimizde..
Bende kendisine dedimki bakın ben farklı bir şey yapmıyorum.. Sadece herhangi biri gibi yaşamaya çalışıyorum ve bunda da hayran olunacak bir şey göremiyorum..
Ve sonuç olarak bir kez daha anladım ki ne kadar okumuş kültürlü olurlarsa olsunlar insanların gözünde eğer sakatsan köşene çekilip dünyaya küsüp niye ben sitemleriyle hayatını zehir etmen gerekiyor.. Herkes gibi dolu dolu yaşaman tuhaf geliyor insanlara..
Sen sakatsın kardeşim otur köşene küs hayatına işte