Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz Yaşam Fuarı (2 - 5 Aralık )

jonjon

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
18
Arkadaşlar engelsiz yaşam fuarı başlamış İstanbulda olan arkadaşlarımız katılıp başlıca ürünleri inceleyip burda paylaşsalar olmazmı .. işimizi kolaylaştıracak yeni ürünler olduğuna eminim , mesela alttaki videonun son bölümündeki sandalye tam benlik fuarın sitesine baktım ama bilgi bulamadım ..

UĞUR DÜNDAR'LA STAR HABER - starhaber.startv.com.tr

Akşam haberler de bende izledim. Bizler için çok güzel ve farklı cihazlar vardı. Ama fiyatları oldukça yüksekti. İstanbul'da olsaydım bu fuarı görmek isterdim.

Evet güzel bir duygu bazen özürlü insanlarda hatırlanabiliyo ama okadar fuar olsun ne fark eder oradaki ürünleri alma imkanınız yoksa oraya gittiginiz zaman birazdaha acınız artacak tabi bu benim görüşüm sag olsun devlet baba çok kolaylıklar saglıyo insanların ayakları kesilmiş bacakları kesilmiş devlet baba diyorki bu arkadaşlar taşı sıksa suyunu çıkarırlar iş bulsun çalış sınlar tek ayakla tek bacakla tek kola bişeyler yaparlar böyle bir mantık varmı ben kendimi böyle kötü günler için bir güvencem olsun diye yıllarca para yatırıyorum devletin ssk sına benim tek kaza sonucu tek bacagımı kayıp edıyorum devlet baba diyoki sen saglamsın koçum git çalış ye diyo entersan ilginc ama normal burası türkiye olabiliyor yani dicek başka birşey bulamıyorum yinede hayırlısı olsun diyelim:(

Üst Alt