Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi ameliyatı ile ilgili deneyimi ya da bilgisi olan var mı?

korkut

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben epilepsi hastasiyim ve 10 yildir ilac kullaniyorum ama cok sik nobetlerim dewam ediyor doktorum ameliyat olmami istiyor beyin ameliyati olcagimdan dolayi hep bu duruma yillardir sicak bakmiyorum aranizda ameliyat olan arkadas varmi?

unu zannetmiyorumepilepsinin ameliyatla çözülebilecek bir şey olduğunu zannetmiyorum
Bende epilepsi var beyin cerrahisinden ameliyat oluktan sonra oluştu beyinden damar eksizyonu yapmalarından oluşan boşlukkaynaklı kafatası açılınca beyin dokusunun hava ile temas etmesi sonucu oluşmuş bir şey epilepsi nasıl ameliyatla tedavi edilebilir ki

sol kulak arkasında bulunan multskelorz bölge olu hucrelerin bulunduğu bölgenın temızlenerek olacağı anlatılıyor ama içimden hiç ameliyat olmak gelmıyor ama çok ilaç kullanıyorum bunun sonucunda unutkanlık ve ileride böbrek rahatsızlığı olacağımı doktorum belirtiyor sizede çok geçmış olsun epilepsi oyle birşeykı kitap okurken aklına başka birşey gelırya o anda başka bır anın daha hatırlanması işte o anda film kopup gıdıyor o anı yaşarkende herşey dewam ediyor ama yapabıleceğın hiç birşey yok kısa bır süreyıde hatırlamıyorsun ve yaptığın herşeyı yapmaya dewam ediyorsun yuce allahım hepımıze ve başka rahatsızlığı olan tum arkadaşlara yardım etsın

allah kimseye çekemeyeceğinden fazla yük vermezmiş
bende 4 yaşından beri epilepsi hastasıyım bir gün felç kalacağımdan şüphe ederek yaşıyorum babamı örnek alıyorum 68 yaşında allah a şükür felç gibi bir durum yaşamadı 2 saatlik falan konuşma zorluğu falan oluyor banada baba tarafından ırsi olarak gelmiş epilepsi büyük amca parkinson amca kızı biride epilepsiydi en büyük amca kzııda sürekli nöbet geliyor vs.
bana ameliyat ile hastalığından kurtaralım deseler tercih etmem çünki o kadar teffruata maruz kalmak istemem kaderimde varsa alınyazım der epilepsi ile yaşamaya dost kalmaya gayret ederim

slm...
Arkadaş korkut 3 veya 4 gün evvel okudugum bir haberde aynı epilepsi hastası ama günde 4-5 defa nöbet geçiriyormuş.arkadaş yabancı ülkeden gelmiş buradaki türk doktorları onun başına dışarıdan elektrotlar yerleştirmişler.ve takibe başlamışlar nöbet başlayınca nöbetin nereden geldiği anlaşılmış beyinin sessiz bölgesi olan sol taraftan nöbet belirtileri almışlar.ve sadece orayı ameliyat etmişler şimdi hiç nöbet geçirmiyormuş.türk doktorlarına teşekkür ediyor.

Aynı illeti yaşıyorum 17 yıldır.ameliyata son care deniliyor.ne yapmalıyım dostlar?aklımı yitireceğim sonunda üstelik artık cok az kalan aklımı:((

P.tesi günü yine videolu eeg cekimim var.dr.sag temporalden sola sicramamissa ameliyat edebilirim diyor.Bu da garip geliyor.adam kendi ünvanını mı kaybedilebilir korkusunda?

Çok sık nöbet geçiriyorsan ve bilinç kaybı yaşıyorsan (ilaç kullanımın ve uyku düzenin çok önemli)ameliyat olmanı tavsiye ederim

Ben ameliyat olmadım benim basit parsiyel nöbetler şeklinde ama ameliyat bazı hastaların tedavisinde işe yarıyor doktorunuz sizin durumunuzda işe yaradığını söylüyorsa ameliyat kesin çözüm olabilir. bildiğiniz gibi bütün epilepsiler aynı değil

korkut

ameliyattan korkmayın ben ameliyat oldum 23yıllık hastalığımdan kurtuldum.ameliyat olunca iyiki olmuşum diyeceksiniz.Doktorunuza güveniyorsanız ameliyat olun.

Dr. İçin herkes iyi diyor evet. Benim de başka çarem kalmadığı için ameliyat olabilecek miyim heyetini bekliyorum şuan :(

@korkut Bey, bu ameliyatın maliyeti ne oldu acaba? Banka sandığı mensubuyum ve maalesef Dr. Um Erhan Bilir, bu operasyonu medicana da yapacak. Ama işin maddi kısmı beni endişelendiriyor.

Üst Alt