Remzi çok haklısın.ama ben genel olarak beklentilerini sordum.hayatında olan ve olacak olan beklentileri.kacamak yaptığı veya 1 gecelik beklentilerini degil.hepimiz biliyoruzki bir gecelik beklentisi, güdülerini gidermek için cinsellik.tabiki sevgilisinden istediğide apayrı .eşiyleyken yapamadıklarını yapabilmek.beyninde varolan ama pratiğe dökemediği şeyleri sevgilisinde yaşamak.yada satınaldığı kadında bastırılmış güdülerini yaşamak. bunların hepsi ayrı ayrı tartışmaya açık şeyler.örneğin bir erkek neden beyninde yaşamak istediklerini eşiyle yaşamak istemezde başka yerde daha rahat hisseder kendini.bunu hiç düşündünmü.benim merak ettiğim şimdilik erkekler kadından ne bekler,genel anlamda.ama dediğin konularıda tartışmaya açarız daha sora.ayrıca kimse seni taşlamaz inan düşüncelerinden dolayı .buna kimsenin hakkıda yok.ayrıca bunlar sosyolojik sorunlar bana göre tartışılmasıda gerekir.bunları sölemeklede kötü olmuyorsun.lütfen açık cesur olun ya.TABU bölümünde istedimki tek tek tabuları anlatalım.nedenlerini sorgulayalım.o kadar çok tabu varki.başta cinsellik.konuşamıyoruz bile işte beni taşlarsınız dedin.dinleri tartışamıyoruz ,osmanlıyı tartışamıyoruz,etnik meseleleri tartışamıyoruz,tarihi tartışamıyoruz.hatta biz engelliler olarak komplexlerimizi bile tartışamıyoruz.neden?oysaki kimse kimseyi değiştiremez.herkes kendini yaşar.ama düşüncelere saygı açısından konuşulmalı,insanlar konuşurken yargılanmaktan korkmamalı.insanların düşünceleri ne olursa olsun hakarete uğramamalı.ben bişilerin bastırılmasından yana degilim.çünkü bastırdığımız şey kötü bi şekilde açığa çıkıyor.inanıyorumki bir çoğumuz beynimizde birçok şeyi aşmışız,ama eylemlendiremiyoruz.bunları eyleme dökemezsek nasıl birey olacaz ,kendimiz nasıl olucaz.düşünebiliyormusun 'konuşursam beni taşlarsınız'diyorsun.bunu sana söleten zihniyet utansın.yüreğinden öpüyorum.